|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dzień Buraka |
Autor |
Wiadomość |
adams12 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-05-2006, 18:16
|
|
|
Robert Bryl napisał/a: |
gabor napisał/a:
-kto choc 1 raz nie zawrocil na kierunkowym skrecie w lewo ??......
Szczerze mówiąc jestem zbyt cienki w uszach aby zrozumieć o co Ci poleciało. |
a tu chodzilo o to ze jesli dojezdzasz do skrzyzowania na ktorym jest sygnalizator
swietlny otwierajacy lub zamykajacy jazde w lewo (ten ze strzalka, ale nie warunkowa)
to znaczy ze na takim skrzyzowaniu obowiazuje rowniez zakaz zawracania.
pozdr |
|
|
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 26-05-2006, 21:01
|
|
|
O żesz! Nie wiedziałem o tym!
Ten przepis łamię bardzo często w Warszawie pod GUSem, przeważnie zawracając gdy jadę od strony Pomnika Lotnika albo od Dw. Centralnego. |
|
|
|
 |
gabor [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2006, 09:13
|
|
|
widze ze poruszylo sumienia )))
nikogo nie oskarzam-wezmy sie za siebie sami to bedzie duuuzzzo lepiej Hubeeert napisał/a: | A podwójna ciągła się też liczy? To akurat mi się czasem zdarza. | --nie liczy sie )))jak jest widoczne z przeciwka i bezpiecznie ...i sie jezdzi c58a lub c53a to mozna
..i tez czasami zdaza mmi sie pouczac innych na drodze , ale to juz "skrzywienie" zawodowe.... |
|
|
|
 |
|
|