|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Odwieczny temat: KTORY LEPSZY? (oczywiscie chodzi o auto/mar |
Autor |
Wiadomość |
Robert Bryl [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2006, 14:12
|
|
|
Jackie napisał/a: | Włoszki - ech.....Brera....(miałem okazję prowadzić 1 auto w Polsce, które później było prezentowne dziennikarzom ) Gdyby wsadzić tam japońskie graty - pobili by wszystkich - od A do Z, a że tak nie jest - szkoda paluchów na opisy.
|
Ech, ale gdyby w Alfach i Lanciach były japońskie graty, to by nie były już ani Alfy ani Lancie... Na dobre i na złe...
Jackie napisał/a: |
Japończyki - nudne, nic się nie dzieje, wszystko pracuje jak powinno, nie mam okazji do zaprzyjaźnienia się z serwisem - do *cenzura*!!!
Reasumując: co kto lubi ale jak lubi święty spokój - to tylko japończyk
|
Oj, to już chyba niestety coraz bardziej w przeszłość odchodzi...
A tak BTW, co sądzisz o pojazdach zbudowanych i zaprojektowanych w Stanach?
Pzdrw. |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-09-2006, 15:31
|
|
|
Robert Bryl napisał/a: | A tak BTW, co sądzisz o pojazdach zbudowanych i zaprojektowanych w Stanach? |
Samochód amerykański kupuje się 2 razy w życiu - Pierwszy i ostatni Chyba, że mówimy o Corvette Sting Ray - moje małe, osobiste marzenie....i wybaczam mu wszysto, to, że się psuje, jest słabiutko wykonany, gnije już w katalogu i słabowato jedzie I love it mimo to
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-09-2006, 16:56
|