|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chce kupic Outlandera - wiadomo - 2007-2008 dla ŻONY! |
Autor |
Wiadomość |
Masonex
Nowy Forumowicz
Auto: OutlanderII 2007; Mondeo 2009
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-04-2010, 21:57 Autko po mitsu00SPA
|
|
|
Witam
Kilka dni mnie nie bylo;) Nie mogłem wyjść z zachwytu nad praca mitsu00:)A samochod nie mogł wyjsc z garażu. Bo szkoda. Tak wygląda. Aż nie wiem czy dobrze zrobiłem że go na to SPA oddałem, tyle brudu na zewnątrz;) wszędzie sie kurzy....
Ad rem. Outek Wygląda bardzo dobrze, lakier rzeczywiści dostał nierzeczywistego połysku;) Wg zapewnien mitsu00 przy odpowiednim traktowaniu może to potrwać dość długo. Jeszcze ma być jakaś mała poprawka jak te wszystkie kosmetyki odpowiednio stwardnieją.
Skóra nabrała połysku i miękkości ale przede wszystkim naturalnego zapachu (chyba w domu krzesła bede musiał też potraktować jakimś konserwantem).
Znajdę chwile to jeszcze porządnie odkurzę zakamarki.
Poźniej wpuszcze synka 2,5 letniego aby sprawdził trwałość konserwacji etc;)
Jutro jade się lansować do swojej fabryki. Kto wie? Może klientów mitsu00 nagonie? (prowizja jakaś będzie....)
Jak ktoś ma ochotę trochę zainwestować w wózek - to zdecydowanie polecam mitsu00SPA.
pozdrawiam
Masonex |
|
|
|
 |
|
|