Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:16 |
ZAGADKI Outlandera |
Autor |
Wiadomość |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 19-09-2010, 01:51
|
|
|
BUHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAAAAA......
Ale się uśmiałem...z samego siebie oczywiście... Luuuuudzie ,i jaki "elokwentny" nie przestawałem być... Dzięki JCH za tak dobitna podpowiedź,bo jak widać nawet zacytowanie mnie samego nic nie dawało... "Czeski" błąd w rzeczy samej-już się poprawiłem. |
|
|
|
 |
tommay
Mitsumaniak

Auto: Outlander II 2.0DiD Intense+
|
Wysłany: 19-09-2010, 10:43
|
|
|
Witam brać żeglarską...
fakt, literówka, ale i tak nie znałem tego określenia, choć trochę żegluję sobie co jakiś czas...
a bakista, fakt, użyłem go intuicyjnie, a nie celowo, ale fajnie rozmawiać ze znawcami.. |
_________________ OUTLANDER - rządzi !!!
 |
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 20-09-2010, 01:54
|
|
|
tommay napisał/a: | Witam brać żeglarską... |
Ze mnie żeglarz jak z koziej d bębenek-za młodu się "halsowało" na "szmatach" (nawet tych całkiem duzych jak np "Dar Młodzieży")ale teraz mi bliżej do motorowodniaka bo inżynierem eksploatatorem siłowni okrętowych z wykształcenia i zawodu jestem
Ale pozdrawiam,pozdrawiam. No i powiedz żesz w końcu wreszcie czy dałeś radę temu podnośnikowi czy nie...... |
|
|
|
 |
tommay
Mitsumaniak

|
Wysłany: 21-09-2010, 00:34
|
|
|
karol_alasz napisał/a: | ...za młodu się "halsowało" na "szmatach" (nawet tych całkiem duzych jak np "Dar Młodzieży")... |
ale zazdroszczę... marzy mi się rejs po Śródziemnym, lub gdziś dalej w tropiki na żaglowcu... yyy....
a co do lewarka, to udało się, po miesiącu walki udało się...
MAM DLA WAS KOLEJNĄ ZAGADKĘ OUTLANDERA: tym razem chodzi o System Bluetooth i obsługę telefonu. Otóż, gdy wysyłam bluetoothem książkę telefoniczną z komórki, to wszystko ładnie przechodzi, ale system Outlandera nadal nie rozpoznaje numerów telefonów dzwoniących. Czy u koś z Was to działa? nawet po zdefiniowaniu ręcznym danego numeru, jak ktoś zadzwoni, to system nie potrafi go zdefiniować... |
 |
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
|
Wysłany: 21-09-2010, 01:33
|
|
|
Co do "książki telefonicznej" na śmieszne 30 chyba numerów to juz tak będzie jak jest... Lipa to straszna ale nie ma o co kopie kruszyć-ja używam tego systemu jako głośnomównicy a nie zintegrowanego telefonu - także najwygodniej i najpewniej uchwyt i wybieranie oraz identyfikacja w telefonie...
Pozdro.
BTW.Śródziemne jest dla mięczaków-Północne to czasami czysta adrenalina |
|
|
|
 |
tommay
Mitsumaniak

|
Wysłany: 21-09-2010, 10:11
|
|
|
no mnie denerwuje to że jak ktoś dzwoni to nie widzę kto, tylko numer. Jakby nie można zaprogramować nawet tylko tych 30 numerów... dziwne..
a może można tylko nie wiem jak?
[ Dodano: 21-09-2010, 10:13 ]
karol_alasz napisał/a: | Śródziemne jest dla mięczaków-Północne to czasami czysta adrenalina |
hmm widać bardziej ciągnie mnie do piratów niż wielorybników he he |
 |
|
|
|
 |
|