|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Świece do Lancer 2.0 135KM |
Autor |
Wiadomość |
ohara [Usunięty]
|
Wysłany: 13-03-2021, 10:51
|
|
|
Carloss napisał/a: | Ostatnio, z ciekawości założyłem zwykłe NGK V-Line BKR6E-11 po 8,50 zł do 2.0 4G63 i powiem Wam, że chodzi i odpala identycznie jak na irydowych. Przy moich przebiegach - tym samochodem, oscylujących w granicach 5-6 tyś rocznie, trochę posłużą.. |
A jak założyłeś przewody na świece? mi wpadły denso k20tt i wszystko dobrze dopóki nie trzeba było przewodów zapiąć,te świece są krótsze. |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 13-03-2021, 14:48
|
|
|
Nie rozumiem tego fenomenu zakładania innych świec niż zaleca producent. Przecież do wydatek 200zł na 90 tys km... Po co szukać problemów? |
|
|
|
 |
ohara [Usunięty]
|
Wysłany: 13-03-2021, 18:25
|
|
|
Jak już dedykowane to ngk po ok.200zl ale są też denso po ok.140zł i bosch w podobnej cenie,ja kupilem prawie za pół ceny k20tt,więc jak ktoś potrzebuje do 1.6 to mogę odsprzedać.
Kupiłem Bosch irydowe i dają rady. |
|
|
|
 |
|
|