Może by tak wziąć przykład z młodszego brata |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-10-2005, 13:29
|
|
|
Witaj Adam
Mam pytanie - od kiedy to oferujecie |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Adam MMC [Usunięty]
|
Wysłany: 11-10-2005, 14:03
|
|
|
Witaj Hubercie,
Instalacje gazowe oferujemy od września.
W MMC Car Poland mamy Lancera 1.6, który przejechał już na gazie 50 tyś km. Praktycznie żadnych problemów. Miałem przyjemność pojeździć tym autkiem i nie czuję różnicy.
Naprawdę polecam i gwarantuję, że to naprawdę top klasa wśród oferowanych instalacji na rynku - tak jak nasze samochody
W tej chwili pracujemy nad atrakcyjna ofertą cenową dla klientów, którzy zdecydują się na zakup Lancera 1.6 wraz z instalacją LPG.
Szczegóły w krótce...
Pozdrawiam,
Adam |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 11-10-2005, 14:43
|
|
|
Adam MMC napisał/a: | Instalacje gazowe oferujemy od września.
...
Szczegóły w krótce... |
Nawiązując do tematu wątku .... czyli wzięto przykład z mlodszego brata, choć nie do końca (5500 pln <> 0 pln). Mogłoby być o tym głośniej (gwarancja).
Obiecująco brzmi to "szczegóły wkrótce" |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 11-10-2005, 14:47
|
|
|
No, że tak powiem nareszcie!!
Adam, witam na forum i życzę owocnej współpracy z forumowiczami, choć niektórzy to malkontenci z założenia niemniej jednak w samych sukcesach pławić się nie da a chłopaki bywają krytyczni nie dlatego, że nas nie lubią a dlatego, że też kombinują co zrobić żeby nam się forum rozrastało o nowych klientów.
Pozdrówka i życzę wytrwałości |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
MariuszZ
Forumowicz
Auto: ex. Space Star 1.6 Comfort'04
|
Wysłany: 11-10-2005, 14:47
|
|
|
Adam MMC napisał/a: |
Powyższą instalację proponjemy do modeli Colt, Lancer, Pajero Pinin i Outlander z silnikiem 2.0
|
Adam MMC napisał/a: |
W MMC Car Poland mamy Lancera 1.6, który przejechał już na gazie 50 tyś km
|
Nie ma wśród nich SpaceStara? Czy Lancer 1.6 to nie ten sam silnik? |
_________________ Mariusz & (już nie mój) MSS 1.6 "Bisiek" Steel Grey |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 11-10-2005, 14:48
|
|
|
JCH napisał/a: | choć nie do końca (5500 pln <> 0 pln). |
a mnie się wydawało, że pokazałem, że to 0zł to tak nie do końca...
Jacek, czytaj raz jeszcze
pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 11-10-2005, 15:08
|
|
|
Jackie od pokazywania to pokazałeś, ja też pokazałem zadając sobie trochę więcej trudu i dzwoniąc pytając i porównując ale nie ulega wątpliwości że Hultaj zrobił promocję i jakkolwiek ta instalka jest gorsza od tego co oferują Miśki to Klient ma do wyboru przy zakupie samochodu instalkę w cenie auta (a nie 5500 za instalkę nieważne ile za nią płaci Hyundai) lub rabat w wysokości (już nie pamiętam mało mnie Hyundai obchodzi mam Miśka).
I to jest ta różnica. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 11-10-2005, 17:11
|
|
|
Jackie napisał/a: | JCH napisał/a: | choć nie do końca (5500 pln <> 0 pln). |
a mnie się wydawało, że pokazałem, że to 0zł to tak nie do końca...
Jacek, czytaj raz jeszcze
pozdrawiam |
Czytałem uważnie. IMO Ty nie czytałeś bo pytałem czy masz cenniki Hyundaia sprzed owej promocji. Sugerowałeś, że Hyundai podniósł ceny o wartość promocji. A więc |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 11-10-2005, 17:20
|
|
|
JCH napisał/a: | Sugerowałeś, że Hyundai podniósł ceny o wartość promocji. A więc |
Nie tak, wprowadzili (bo musieli, jak każdy z resztą) promocję na modele 2005 pod koniec roku. Ich chwała, że zrobili to szybciej niż inni i tu ukłon w stronę marketingu, ale generalnie nie dopatrywałbym się niczego wykraczajacego poza normalną strategię każdej marki tyle że szybciej się obejrzeli i pewnie nadgonią sprzedaż - tu dyskusji nie ma.
pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 11-10-2005, 20:37
|
|
|
Adam MMC napisał/a: | Szanowni Państwo,
Nasza firma także oferuje instalacje gazowe do samochodów Mitsubishi bez utraty gwarancji.
Instalacja, którą oferuje hyundai nie jest zła ale też nie jest to top klasa.
My oferujemy najlepsze instalacje holenderskiej firmy PRINCE.
Faktem jest, że instalacja nie jest tania (5500 PLN z montażem dla klienta) ale dajemy pełną gwarancję na taką instalację o ile jest zamontowana w sieci dealerskiej Mitsubishi.
Powyższą instalację proponjemy do modeli Colt, Lancer, Pajero Pinin i Outlander z silnikiem 2.0
Nie zalecamy montowania gazu do silników 2.4 MIVEC jednak są klieni, którzy zakładają te instalacje na własne ryzyko.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów i mam nadzieję, że rozwiałem wszelkie wątpliwości.
Adam Męciński
Kierownik Działu Sprzedaży
MMC Car Poland |
No brawo Od razu cieplejszy wiatr zawiał. Jeszcze tylko wypromować ideę i będzie nas więcej... |
|
|
|
 |
eMBe [Usunięty]
|
Wysłany: 12-10-2005, 09:02
|
|
|
Adam MMC napisał/a: | Szanowni Państwo,
Nasza firma także oferuje instalacje gazowe do samochodów Mitsubishi bez utraty gwarancji.
(...)
Nie zalecamy montowania gazu do silników 2.4 MIVEC jednak są klieni, którzy zakładają te instalacje na własne ryzyko.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów i mam nadzieję, że rozwiałem wszelkie wątpliwości.
Adam Męciński
Kierownik Działu Sprzedaży
MMC Car Poland |
Witam, to już duży postęp i ukłon w kieunku klienta. Mam tylko pytanie, czy w silnikach 2,0 turbo np. Outlander też można montować tą instalację bez utraty gwarancji? W końcu to chyba ten sam silnik co 2,0 tyle że z turbiną. Proszę o wyjaśnienie tej wątpliwości.
eMBe |
|
|
|
 |
|