|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
SPOT MITSU PODKARPACIA |
Autor |
Wiadomość |
Monia
Mitsumaniak Misiubishi

Auto: CA0 GLI 94 1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2007, 17:02
|
|
|
Foteczki jak najabrdziej przyjemne dla oczka
Dziękujemy za ich wstawienie |
|
 |
misio [Usunięty]
|
Wysłany: 07-08-2007, 19:02
|
|
|
ładne zdjęcia, autka też a szczegółnie l200 ale ja jestem lekko walnięty na punkcie napędów na 4 koła czyli nie ważne co i jak wygląda (l200 piękna) tylko aby miało napęd na 4 koła i sprawne blokady, a poważnie to Monia jednak wzięłaś to w swoje ręce i wyszło
[ Dodano: 07-08-2007, 19:07 ]
a ja kiedyś zdarłem ze swojego auta oznaczenia marki auta tak że została tylko czarna bryła ale się wkurwiłem i postanowiłem sobie na tylnym kole wylakierować diamenty z napisem mitsubishi motors
[ Dodano: 07-08-2007, 19:08 ]
przynajmniej nie będą mnie pytać co to za paskudstwem jeżdźę
[ Dodano: 07-08-2007, 19:10 ]
saphire napisał/a: | Ja niestety zbyt późno otrzymałem od kumpla zwrot mojego miśka |
odemnie można wszystko pożyczyć oprócz auta |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 08-08-2007, 10:10
|
|
|
No ja pożyczyłem miśka bo sprawa była gardłowa - ślub kumpla brata i nie mieli czym pojechać bo same auta 3-drzwiowe a auto którym mieli jechać nie wypaliło więc jedynie mój miś mógł pełnić honory. Przynajmniej wypucowali go elegancko a i weselny koszyczek słodkości z weselną gorzałką po zwrocie miśka otrzymałem a na czas wypożyczenia miałem do dyspozycji kumpla brata Opla Astrę OPC do zabawy więc generalnie jakoś te dwa dni mogłem się obejść bez misia. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 08-08-2007, 12:44
|
|
|
saphire napisał/a: | sprawa była gardłowa - ślub kumpla brata i nie mieli czym pojechać bo same auta 3-drzwiowe | Tak OT trochę ....
Ja do swojego, cywila co prawda, pojechałem właśnie sam 3-drzwiową Hondą Civic. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|