Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
deska rozdzielcza - przetroga
Autor Wiadomość
rezon 
Mitsumaniak

Auto: był OutlanderII 2.0DID
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-08-2010, 21:16   

cardorosso napisał/a:
wtedy spalanie bedzia na poziomie 13 litrów jak u mnie
raczej nie należę do oszczędnych ale średnią mam 8,1l - 13l to pali zimą po miejskich trasach. Fakt, że turboklekot po wgraniu mapy pali mniej, ale z 2.2 byłem w stanie wyciągnąć zmacznie większe zużycie

VirusTI 
Nowy Forumowicz

Auto: Renault Grand Scenic
Wysłany: 15-08-2010, 22:45   

Dzieki chłopaki za rady! Tak jak pisałam wczesniej mam jeszcze czas na dokładne przebadamoe teremu :) C-Rosser wizualnie jest tak samo piekny jak OUtek. P4007 z tym dramatycznym przodem wypada najsłabiej :)
Zreszta zobaczymy jak beda spadac ceny znaczy wartość aut. Mam wrażenie, ze Citroen szybciej traci na wartości niz Mitsu.
teraz mam renówke i ta dopiero traci.... za 3- letniego Scenica 35tys podczas gdy 3-letni Outek to juz ok 75tys.......:(

sylb 
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
Wysłany: 16-08-2010, 11:54   

W TVN Turbo był test CC i O2 po 3 latach miało być 10% różnicy w cenie na korzyść O2.
Ostatnio zmieniony przez sylb 17-08-2010, 00:03, w całości zmieniany 1 raz  

VirusTI 
Nowy Forumowicz

Auto: Renault Grand Scenic
Wysłany: 16-08-2010, 21:47   

A jest gdzieś dostepny ten odcinek? Nie mam niestety TVN Turbo.. I sorry ze troche nie w temacie.

13zbyszek13 
Forumowicz

Auto: 2,0 DID outlander 2009
Wysłany: 17-08-2010, 21:49   

cardorosso napisał/a:
poziomie 13 litrów jak u mnie

Strasznie dużo Ci pali.

michu300 
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0DiD
Wysłany: 07-09-2010, 14:36   

VirusTI napisał/a:
Dzieki chłopaki za rady! Tak jak pisałam wczesniej mam jeszcze czas na dokładne przebadamoe teremu :) C-Rosser wizualnie jest tak samo piekny jak OUtek. P4007 z tym dramatycznym przodem wypada najsłabiej :)
Zreszta zobaczymy jak beda spadac ceny znaczy wartość aut. Mam wrażenie, ze Citroen szybciej traci na wartości niz Mitsu.
teraz mam renówke i ta dopiero traci.... za 3- letniego Scenica 35tys podczas gdy 3-letni Outek to juz ok 75tys.......:(

Ja mam nieco inne wrażenia estetyczne - P4007 podoba mi się najbardziej z całej rodzinki, chociaż glonojad niczego sobie. Jesli chodzi o wnetrze to uwazam, ze w glonojadzie wykonczenie "skórą" jest zupełnie przyzwoite - deska i boki drzwi są miękkie w dotyku i "uspokaja" mnie to zupełnie. Nie wiem, czy to jest skóra czy nie, ale jeśli chodzi o fotele w Intense+ to jest wyraźnie napisane, że to nie jest skóra, więc nie wiem dlaczego ktoś się wcześniej czepiał.

Odpowiedz do tematu