KUPIE outlandera |
Autor |
Wiadomość |
Muciek
Mitsumaniak Amnetyst Black
Auto: O2 FL
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 896 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 11-04-2012, 13:20
|
|
|
arturodob napisał/a: | czemu sobie zart robie przechodze na audi a6 3.0 4x4 avant |
To nie było do ciebie kolego, tylko odnośnie pompowtryskiwaczy |
|
|
|
 |
borsak1
Forumowicz 2.2D MiVEC Intense+
Auto: Outlander II
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Kwi 2011 Posty: 542 Skąd: Sulejówek
|
Wysłany: 11-04-2012, 13:32
|
|
|
Racja cena toporowa ktoś chce dużo zarobić |
_________________ szerokości wszystkim i sobie |
|
|
|
 |
Bulbo
Forumowicz

Auto: Radiowóz Alfa 159
|
Wysłany: 11-04-2012, 16:46
|
|
|
lexus napisał/a: | bruce napisał/a: | Z tego co wiem volksvagen wymienia pompo wtryskiwacze gratis jak to się ma w mitu bo to chyba kosztowna sprawa?często to się psuje? | Chyba żarty sobie robisz | nie są to żarty , jeżeli auto było serwisowane to są przypadki że ASO Vw wymieniało je za darmo |
|
|
|
 |
bruce
Nowy Forumowicz
Auto: clio
|
Wysłany: 11-04-2012, 17:31
|
|
|
Co do pompowtryskiwaczy taka informacje dostałem będąc wczoraj w serwisie vw w poznaniu pytałem serwisanta co sadzi o tym silniku.Powiedział ze ogólnie dobry bywaj problemy z wtryskami.I ze vw wymienia wtryski free jeszcze dodałem ze auto musi mieć jeszcze gwarancje.Na co serwisant odpowiedział ze nie koniecznie vw przyznaje sie do błędu ze je spitolil i wymieniają gratis.
Co do auta i ceny 70000 tysięcy.Jest to dużo ale auto ma bardzo mały przebieg trudno znaleźć cos z podobnym przebiegiem za podobna cene.Niby nigdzie nie jest bity jutro go sprawdza w aso czujnikiem lakieru.Na nowego mnie niestety nie stac |
|
|
|
 |
lexus
Mitsumaniak lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Mar 2010 Posty: 1122 Skąd: warszawa
|
|
|
|
 |
bruce
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 11-04-2012, 23:36
|
|
|
Nie powiem skora fajna sprawa.Ciekawe jaki koszt był by sprowadzenia.Ma hak nie wiadomo co ciągnął.2 sprawa zrobię wyprawę po niego okaże sie ze bity i będzie nie ciekawie |
|
|
|
 |
borsak1
|
Wysłany: 12-04-2012, 08:06
|
|
|
@bruce a co liczyłeś że w salonie VW powiedzą że ich silnik to badziew to tak jak w mitsubishi by Ci powiedzieli że ich samochody to badziew. Tak się zastanawaim czy to społeczeństwo nasze aż tak głupieje ? Popatrzy jeden z drógim na reklamę VW (no lepsze warunki to już tylko państwu VW może zaoferować) i idzie pytać do salonu VW czy ich silnik jest spoko. Ktoś kiedyś na forum poruszał już temat passata z tym silnikiem. NIe polecam nie odradzam ale spokojnie stary jeśli masz zamiar już tak konkretnie przepłacić za ten kawał pudełka to spokojnie "nie bój żaby" stał już tyle czasu jesczze postoi za tą zaporową cenę szybko go nie kupią a ty w ramach weekendu majowego zasówaj z rodziną na odpoczynek gdzieś do Belgi i obejrzysz sobie autko. Nie martw się tego polaczka nikt Ci nie sprzątnie. |
|
|
|
 |
small
Forumowicz
Auto: misiek
|
Wysłany: 12-04-2012, 09:18
|
|
|
Dal mnie słaby model, brak najfajniejszych gadżetów- xenonów, nagłośnienia rockford-fosgate, system bezkluczykowy, felgi 18". No, ale ma skórę- na bogato |
|
|
|
 |
bruce
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 12-04-2012, 11:34
|
|
|
Bylem serwisować golfa u znajomego w serwisie vw to zapytałem o ten silnik.Pytałem również o nowe caddy bo tez rozważałem zakup jakoś nie było problemów żeby powiedział jakie sa problemy z tym silnikiem nie mówił ze jest super i najlepszy.Co do silnika jaki mam w golfie również powiedział co spitolil. Wiec nie potrzebnie mnie obrażasz |
|
|
|
 |
borsak1
|
Wysłany: 12-04-2012, 12:12
|
|
|
@bruce nie chciałem Cię obrażać jeśli się poczułeś dotknięty to publicznie przepraszam. Jak pisałem a może wycieczka do belgii zobaczysz co i jak tak w weekend majowy. |
|
|
|
 |
lexus
Mitsumaniak lexus

|
Wysłany: 12-04-2012, 12:34
|
|
|
Hak nie oznacza że coś było ciągane ,moje Berlingo które kupiłem u dilera w Hamburgu miało hak na którym rodzina woziła rowery .Od razu poznasz po główce czy wytarta,czy jeszcze z lakierem.Co do uszkodzeń to wystarczy zadzwonić i zapytać tam prawie każdy gada po angielsku no i Francusku.Tam jak mówią że nie bity to tak jest ,to samo z licznikiem ,to nie Polska dziki kraj,Dają też rok gwarancji , co do opłat poczytaj ;; potrzebny OUTEKII do obejrzenia(W-wa)przed zakupem- I ROK PO http://forum.mitsumaniaki...ghlight=#665127 |
Ostatnio zmieniony przez lexus 13-04-2012, 23:00, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Bulbo
Forumowicz

|
Wysłany: 13-04-2012, 18:55
|
|
|
Kolego w tej kasie szukaj po liftowego bmw x3 , wykonanie komfort i cala reszta nie do porownania,moze troszke mniejszy ,ale diesel nie ma dzwieku sieczkarni sprzed 30 lat a tylko miekki klekot do tego 177 koni jedzie a te 140 nie, czesci w aso bmw sa smiesznie tanie w porownaniu do Mitsu |
|
|
|
 |
lexus
Mitsumaniak lexus

|
Wysłany: 13-04-2012, 19:48
|
|
|
Nie wiem jak wy ale ja zawsze wolę samochód młodszy i trochę mniej prestiżowy niż auto stare ale ze śmigłem lub gwiazdą na masce .ale wszystko kwestia gustu i przywiązania do marki .za podobną kasę kupiłem dokładnie 2 lata temu auto 2,5 roczne ,na gwarancji .,i teraz wiem że dobrze zrobiłem ,bo auto spisuje się b.dobrze |
|
 |
Bulbo
Forumowicz

|
Wysłany: 14-04-2012, 21:08
|
|
|
Ale taka x3 bedzie z 2008 roku |
|
 |
lexus
Mitsumaniak lexus

|
Wysłany: 14-04-2012, 23:20
|
|
|
chyba żartujesz patrzyłem ostatnio i max.04r-05r.chyba że z przebiegiem ćwierć mil.km |
|
 |
|