Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
KUPIE outlandera
Autor Wiadomość
Muciek 
Mitsumaniak
Amnetyst Black

Auto: O2 FL
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-04-2012, 13:20   

arturodob napisał/a:
czemu sobie zart robie przechodze na audi a6 3.0 4x4 avant

To nie było do ciebie kolego, tylko odnośnie pompowtryskiwaczy :)

borsak1 
Forumowicz
2.2D MiVEC Intense+

Auto: Outlander II
Wysłany: 11-04-2012, 13:32   

Racja cena toporowa ktoś chce dużo zarobić

Bulbo 
Forumowicz

Auto: Radiowóz Alfa 159
Wysłany: 11-04-2012, 16:46   

lexus napisał/a:
bruce napisał/a:
Z tego co wiem volksvagen wymienia pompo wtryskiwacze gratis jak to się ma w mitu bo to chyba kosztowna sprawa?często to się psuje?
Chyba żarty sobie robisz
nie są to żarty , jeżeli auto było serwisowane to są przypadki że ASO Vw wymieniało je za darmo

bruce 
Nowy Forumowicz

Auto: clio
Wysłany: 11-04-2012, 17:31   

Co do pompowtryskiwaczy taka informacje dostałem będąc wczoraj w serwisie vw w poznaniu pytałem serwisanta co sadzi o tym silniku.Powiedział ze ogólnie dobry bywaj problemy z wtryskami.I ze vw wymienia wtryski free jeszcze dodałem ze auto musi mieć jeszcze gwarancje.Na co serwisant odpowiedział ze nie koniecznie vw przyznaje sie do błędu ze je spitolil i wymieniają gratis.

Co do auta i ceny 70000 tysięcy.Jest to dużo ale auto ma bardzo mały przebieg trudno znaleźć cos z podobnym przebiegiem za podobna cene.Niby nigdzie nie jest bity jutro go sprawdza w aso czujnikiem lakieru.Na nowego mnie niestety nie stac

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Wysłany: 11-04-2012, 22:56   

Ale na takiego też cię stać :idea: http://auto.vlan.be/en/se...=13507091&cc=3, z 800eur. jest do utargowania.Bez kraty nie widział zimy i soli ,jeżdził po autostradach

bruce 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 11-04-2012, 23:36   

Nie powiem skora fajna sprawa.Ciekawe jaki koszt był by sprowadzenia.Ma hak nie wiadomo co ciągnął.2 sprawa zrobię wyprawę po niego okaże sie ze bity i będzie nie ciekawie

borsak1 
Forumowicz
2.2D MiVEC Intense+

Wysłany: 12-04-2012, 08:06   

@bruce a co liczyłeś że w salonie VW powiedzą że ich silnik to badziew to tak jak w mitsubishi by Ci powiedzieli że ich samochody to badziew. Tak się zastanawaim czy to społeczeństwo nasze aż tak głupieje ? Popatrzy jeden z drógim na reklamę VW (no lepsze warunki to już tylko państwu VW może zaoferować) i idzie pytać do salonu VW czy ich silnik jest spoko. Ktoś kiedyś na forum poruszał już temat passata z tym silnikiem. NIe polecam nie odradzam ale spokojnie stary jeśli masz zamiar już tak konkretnie przepłacić za ten kawał pudełka to spokojnie "nie bój żaby" stał już tyle czasu jesczze postoi za tą zaporową cenę szybko go nie kupią a ty w ramach weekendu majowego zasówaj z rodziną na odpoczynek gdzieś do Belgi i obejrzysz sobie autko. Nie martw się tego polaczka nikt Ci nie sprzątnie.

small 
Forumowicz

Auto: misiek
Wysłany: 12-04-2012, 09:18   

Dal mnie słaby model, brak najfajniejszych gadżetów- xenonów, nagłośnienia rockford-fosgate, system bezkluczykowy, felgi 18". No, ale ma skórę- na bogato :lol:

bruce 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 12-04-2012, 11:34   

Bylem serwisować golfa u znajomego w serwisie vw to zapytałem o ten silnik.Pytałem również o nowe caddy bo tez rozważałem zakup jakoś nie było problemów żeby powiedział jakie sa problemy z tym silnikiem nie mówił ze jest super i najlepszy.Co do silnika jaki mam w golfie również powiedział co spitolil. Wiec nie potrzebnie mnie obrażasz

borsak1 
Forumowicz
2.2D MiVEC Intense+

Wysłany: 12-04-2012, 12:12   

@bruce nie chciałem Cię obrażać jeśli się poczułeś dotknięty to publicznie przepraszam. Jak pisałem a może wycieczka do belgii zobaczysz co i jak tak w weekend majowy.

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Wysłany: 12-04-2012, 12:34   

Hak nie oznacza że coś było ciągane ,moje Berlingo które kupiłem u dilera w Hamburgu miało hak na którym rodzina woziła rowery .Od razu poznasz po główce czy wytarta,czy jeszcze z lakierem.Co do uszkodzeń to wystarczy zadzwonić i zapytać tam prawie każdy gada po angielsku no i Francusku.Tam jak mówią że nie bity to tak jest ,to samo z licznikiem ,to nie Polska dziki kraj,Dają też rok gwarancji , :roll: co do opłat poczytaj ;; potrzebny OUTEKII do obejrzenia(W-wa)przed zakupem- I ROK PO http://forum.mitsumaniaki...ghlight=#665127

Ostatnio zmieniony przez lexus 13-04-2012, 23:00, w całości zmieniany 3 razy  

Bulbo 
Forumowicz

Wysłany: 13-04-2012, 18:55   

Kolego w tej kasie szukaj po liftowego bmw x3 , wykonanie komfort i cala reszta nie do porownania,moze troszke mniejszy ,ale diesel nie ma dzwieku sieczkarni sprzed 30 lat a tylko miekki klekot do tego 177 koni jedzie a te 140 nie, czesci w aso bmw sa smiesznie tanie w porownaniu do Mitsu

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Wysłany: 13-04-2012, 19:48   

Nie wiem jak wy ale ja zawsze wolę samochód młodszy i trochę mniej prestiżowy niż auto stare ale ze śmigłem lub gwiazdą na masce .ale wszystko kwestia gustu i przywiązania do marki .za podobną kasę kupiłem dokładnie 2 lata temu auto 2,5 roczne ,na gwarancji .,i teraz wiem że dobrze zrobiłem :mrgreen: ,bo auto spisuje się b.dobrze

Bulbo 
Forumowicz

Wysłany: 14-04-2012, 21:08   

Ale taka x3 bedzie z 2008 roku

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Wysłany: 14-04-2012, 23:20   

chyba żartujesz patrzyłem ostatnio i max.04r-05r.chyba że z przebiegiem ćwierć mil.km

Odpowiedz do tematu