Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
mitsułodziaki nie śpią nocą
Autor Wiadomość
tommi
[Usunięty]

Wysłany: 06-01-2006, 19:04   

Chooper napisał/a:

jedziesz al. Politechniki w kierunku południowym i skręcasz w ul. Radwańską w lewo, i na pierwszych światłach przecina właśnie ul. Stefanowskiego i na tych światłach odbijasz w prawo i od razu szukasz miejsca na postój, bo tawerna czai się "za rogiem" :D

a czy Stefanowskiego nie jest przypadkiem teraz jedno kierunkowa?
i nie mozna w nią skrecić z Radwańskiej :D

nie to zebym sie czepiał ale chcąć być zgodnie z prawem :P

pozdro dla was panowie

jako nowy chciałbym sie tez przy okazji przywitać!!

DominoS
[Usunięty]

Wysłany: 06-01-2006, 20:25   

powitać powitać :)

zatem termin ustalony, miejsce ustalone, skład się powiększa - no prosze - dobrze sie nowy rok zaczyna :P

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-01-2006, 20:29   

tommi napisał/a:
a czy Stefanowskiego nie jest przypadkiem teraz jedno kierunkowa?
i nie mozna w nią skrecić z Radwańskiej Very Happy

nie to zebym sie czepiał ale chcąć być zgodnie z prawem Razz

hehe czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal :D a tak na serio,faktycznie masz rację Tommi czyli mozna jechać wólczańską do redakcji "Express/Dziennik Ł." tam skręcamy jak na EXpo i "bombonierkę" (targi łódzkie) i dobijamy do wspomnianej jednokierunkowej Stefanowskiego.

Dzięki wielkie Tommi bo mi z banki wyleciało, że tam zmienili organizację :P

a tak wogóle to ZAPRASZAMY DO NAS NA SPOTKANKO!!!!

tommi
[Usunięty]

Wysłany: 06-01-2006, 21:08   

Chooper napisał/a:

a tak wogóle to ZAPRASZAMY DO NAS NA SPOTKANKO!!!!

z miłą chęcia ale sesja :/ po 30.01 jesli bedzie do przodu to bardzo chętnie, bo ogólnie moje imprezy ostatnio bardzo źle się kończą tzn. dzień następny :D

zato ja zapraszam na www.japanese-riders.pl bo jakos tam przytłoczony przez hanie się czuje :( :P

[ Dodano: 07-01-2006, 23:50 ]
hehe miło poznac nowych fanów mitsu

pozytywni z Was ludzie pozdrawiam gorąco

respect do MORDEratora :D tyle zyciowych historii :) no i pozdro dla kaukaza ;P ;)

DominoS
[Usunięty]

Wysłany: 09-01-2006, 10:11   

No to ja musze powiedzieć że było całkiem sympatycznie, tylko niestety zapodziałem chyba gdziesik tam czapeczke którą bardzo lubiłem :( Bo nie moge zidentyfikować innego miejsca :)
Może ktoś w tygodniu będzie przejeżdzał kolo "INDEXU" i zapyta o beżową czapeczke EuroSportu?
a poza tym to miło, że się rozrastamy... tak dalej :)
No i następną razą - Leppe, Chooper, Japaneze - możecie zostawić autka w domq :) i koniecznie trzeba bedzie wtedy zamowic stolik wcześniej

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 20-01-2006, 19:34   

Dobra Panowie, poniewaz w ten weekend nie wypali, w nastepny mnie nie bedzie a nie chcielibyscie sie spotykac bez mojej skromnej osoby jak sadze :mrgreen: , wiekszosci chyba raczej pasuje poczatek lutego proponuje: spotkanie w bacowce w pierwszy weckend lutego. Co wiecej, wstepnie zapowiada sie na wizytacje Matejko i trzebaby na ten czas zorganizowac dla niego nocleg. Ja mam kiepskie warunki bo wynajmuje pokoj, ale jak nie bedzie wyjscia to sie pomiescimy. Licze jednak na zaangazowanie lodziakow wiec prosze o opinie i ewentulane info co do zapewnienia bardziej godziwego noclegu niz w moim lokalnym syfie, koledze z L.U.K.S. Squadu ;)
pzdr

Matejko 
Mitsumaniak
Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Wysłany: 20-01-2006, 20:17   

tak to mowa o mnie :D nawiedze was siostry o ile termin nie bedzie mi kolidowal z sesja no i jakcos to ktos mnie z pkp odbierze iba co nie?? :D
Lexus IS220D
Calish4nia

dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 20-01-2006, 20:23   

Matejko napisał/a:
no i jakcos to ktos mnie z pkp odbierze iba co nie?? :D

e tam, Lodz to mimo wszystko nie AZ TAKA DZIURA, taksowki sa :mrgreen: :twisted:

spox, damy se rade ;)

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 27-02-2006, 07:11   

ELita, czas coś pomysleć i ustawić się na tą sobotę, co, gdzie, jak, i o której.

Proponuję aby Leppe dał namiary na tą knajpę co by zbłąkani spóźnialscy wiedzieli, gdzie trafić , i musimy pomyśleć nad wspólnym dojazdem, czyli gdzieś sie umówić na taryfę w jednym miejscu i busikiem przejechać pod wskazany adres.

czekam na rozwinięcie dyskuji ;)

CichyTom
[Usunięty]

Wysłany: 27-02-2006, 09:01   

tak czy siak, niestety, a może i stety, tym razem, tzn. kolejny raz :) będę swoim wozikiem, więc jakby nie było, to 4 miejsca wolne w kabinie, że o 2 leżących na kole zapasowym nie wspomnę, SĄ :lol:
no dobra, o tych 2 na zapasie żartowałem, reszta to prawdziwa prawda
aha
podobno
Young ma inne plany na ten łikend, zresztą tak samo jak Piwkotom, to może ...

Potek 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
Wysłany: 27-02-2006, 12:10   

CichyTom napisał/a:
Young ma inne plany na ten łikend, zresztą tak samo jak Piwkotom, to może

Można o tydzień przenieść nasze spotkanie, albo spotkać sie gdzieś w Łodzi a knajpę w Pabianicach zainaugurować całą grupą w następnym terminie... ale to tylko takie moje luźne propozycje...

Odpowiedz do tematu