|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer RalliART |
Autor |
Wiadomość |
Bobas1989
Forumowicz

Auto: Lancer Sportback 1.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-04-2010, 11:04
|
|
|
banzajek napisał/a: |
Nie wiem czemu,ale jakos bardzo nie lubię upodabniania słabych aut do tych bardzo mocnych.
Pewnie Ciebie też razi mnóstwo BMW 316 M i tego typu ospoilerowanych wieś-wynalazków a chcesz swojemu lancerkowi zrobić to samo.
Oczywiście nikt Ci nie zabroni i możesz to zrobić...ale gdy okaże się ze obok Ciebie stanie np jakieś prawdziwe BMW M-power to mało że narażasz siebie na kpiny to potem powstają teorie jak to te Raliiarty i Evo nie chcą wcale jechać.
Jakkolwiek de gustibus non disputandum est |
Zadałem rzeczowe pytanie, nie uzyskałem konkretnej odpowiedzi.
Jakbym chciał osiągów, to na pewno bym nie szukał ralliarta, bo zwykłą starą preludą 2.2 vtec lub 330i można go zmieszać.
Może jednak ktoś wie jak to jest z tą maską ?
Pozdrawiam. |
_________________ Nie przejedziesz niezauważony...
--> http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=42483 <-- |
|
|
|
 |
Paweł_BB
Mitsumaniak 01657/KMM

Auto: Evo VIII 4T375
|
Wysłany: 26-04-2010, 21:27
|
|
|
Bobas1989, chodzi Ci o to czy maska pasuje czy o to czy różni się wyglądem? |
|
|
|
 |
Bobas1989
Forumowicz

Auto: Lancer Sportback 1.8
|
Wysłany: 26-04-2010, 22:42
|
|
|
Paweł_BB napisał/a: | Bobas1989, chodzi Ci o to czy maska pasuje czy o to czy różni się wyglądem? |
Wizualnie to wydaje mi się, że się nie różni, choć pewny nie jestem. Tak, interesuje mnie czy pasuje do ralliarta.
Pozdrawiam. |
_________________ Nie przejedziesz niezauważony...
--> http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=42483 <-- |
|
|
|
 |
|
|