|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mkm 24-11-2009, 00:54 |
Listwy progowe |
| Autor |
Wiadomość |
farel
Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-05-2014, 22:59
|
|
|
| szkoda kasy jak dla mnie, ani to dobrze nie wyglada ani nic chyba nie daje z zabezpieczenia. W sumie nigdy nie fascynowałem się motoryzacją więc to pewnie dlatego |
|
|
|
 |
RalfPi
Mitsumaniak
Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Lis 2010 Posty: 3185 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 31-05-2014, 23:32
|
|
|
wygląda zacnie Lucas123w - dużo zapłaciłeś?
Dasz link?
PS Myślę, że takie listwy powodują zwyczajnie, że prób od strony kabiny się nie rysuje - wygląda estetyczniej i będzie z czasem mniej podatny na korozję (może) |
|
|
|
 |
Lucas123w
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 Invite
Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Mar 2012 Posty: 977 Skąd: Rumia
|
Wysłany: 01-06-2014, 10:43
|
|
|
RalfPi, 200 zł z przesyłką, link wyśle na PW
| RalfPi napisał/a: | | PS Myślę, że takie listwy powodują zwyczajnie, że prób od strony kabiny się nie rysuje |
Dokładnie o to chodzi, kwestia estetyki to już rzecz gustu. Korozja szybciej wyjdzie na progu który jest porysowany od wchodzenia, niżeli pod listwą która jest zdrowa od samego początku i nie miała rys do gołej blachy. |
_________________  |
|
|
|
 |
irhabi
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 DiD MR`08 Intense
|
Wysłany: 01-06-2014, 22:27
|
|
|
| Czy poza listwami progowymi, które występują na lakierowanej powierzchni autka, są może w sprzedaży takie, które zabezpieczają plastik bliżej wnętrza. Prawdę mówiąc w moim przypadku, ten element dużo bardziej się zużywa, czy też po prostu brudzi na co dzień. |
|
|
|
 |
irq
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Sedan 1,6 Inform 2013
|
Wysłany: 03-06-2014, 17:20
|
|
|
| piomic napisał/a: | | W żony Colcie pięknie się ruda pod tymi nakładkami gnieździła. Znajomy lakiernik mówi po cichu żeby omijać, taśma/folia lepsza. |
pogubiłem się nieco w lekturze tego wątku. Mówisz tutaj o nakładkach naklejanych pod drzwi, czy zewnętrznych progach całych od koła do koła? Bo o obu pisali niedawni przedpiścy. |
|
|
|
 |
|
|
|