Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
02-10-2006, 19:52
Nowy Lancer LUTY 2007
Autor Wiadomość
piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-12-2006, 18:25   

qrcze.... musialem.... chociaz czasu nie mam.....
jestem zdruzgotany!!!!
w tym aucie nie zostalo nic.... dokladnie nic!!! z Concepta X

No i marzenia prysnely :(
Przypuszczam ze gdyby tak Mitsu pokusilo sie o sprzedaz aut koncepcyjnych (czytaj: Concept X) nie narzekaloby na brak klientow, a tak.... Ja w kazdym badz razie odpadlem, nie jestem chetny :(
Ja wiem ze to tylko design, i ze Mivec i super plyta podlogowa i zawiecha superhiper... ale tak naprawde w obecnych czasach, kiedy wszystkie auta sa wszystkomajace to wlasnie linia nadwozia w duzym stopniu wplywa na decyzje o wyborze auta i... w moim przypadku niestety na nie... a zapowiadalo sie tak smacznie :(

pozdrowki wszystkim

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 19-12-2006, 18:38   

piwkotom napisał/a:
w tym aucie nie zostalo nic.... dokladnie nic!!! z Concepta X

Ale Concept X jest "pokazem" jak bedzie wygladal Lancer Evo :!: , a nie zwykly seryjniak :wink:
A podobno Evo ma wygladac prawie identycznie jak ten Concept X :mrgreen: :mrgreen:
Co do wnetrza to....nigdy nie widzialem zadnych fot przedstawiajacych deske rozdzielcza :(
...a ja i tak nie zmienie zdania ze ten nowy seryjny Lancerek i tak mi sie bardzo podoba :wink: :D
pozdroo

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 19-12-2006, 20:46   

A6M2 napisał/a:
Znalazł ktoś może w necie zdjęcia deski rozdzielczej nowego lancera?

skromnie, jak to u japońców.

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 19-12-2006, 20:52   

piwkotom napisał/a:
to wlasnie linia nadwozia w duzym stopniu wplywa na decyzje o wyborze auta

chyba jednak nie - gdyby tak bylo, to kto by kupil:
- megane 2 i reszte francuskich koszmarow
- primere (ta nowa) i micre
- multiple
- 99% nowych produkowanych brzydactw

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Wysłany: 19-12-2006, 21:09   

oczywiście że to linia nadwozia wpływa na zakup, w końcu nikt nie chce jeździć brzydkim autem (w jego mniemaniu). Tylko ludzie jak to ludzie różnią się miedzy sobą i jednemu podoba się to a innemu tamto. Wejdzcie na forum Megane, Citroena (C5), Fiata (Multipla, Panda) to tam wam powiedza jakie to sa sliczne autka, tak jak My tutaj zachwalamy Mitsubishi za linie nadwozia. A jakiś Mietek z Rycin (nic mu nie ujmując :) ) powie że to brzydkie auta są te Mitsubishi. Bo co pięknego w takim Colcie? albo Carismie? Już o Galancie nie wspominając :) Ale w gruncie rzeczy ja uważam że to dobrze że ludziom się podobają różne rzeczy :) Nudno byłoby gdyby wszyscy jeździli takim samym autkiem, mieli identyczną żonę itd itp :) A tak na tle innych moja, moje jest najpiekniejsza/najpiękniejszy :)
Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 19-12-2006, 21:27   

Krzyzak, tak jak napisal stanik sa gusta i gusciki: jedni zbieraja znaczki, inni podklady kolejowe... nie zmienia to jednak faktu ze Rekin jest najpiekniejszy ;)
Ja odnosze sie jedynie do tego, iz to co ujrzalem w wersji produkcyjnej powoduje u mnie jedynie potrzebe zmiany strony w przegladarce, niestety... Concept X powodowal mrowienie na karku i chec oddania wszystkiego (oprocz zonki i psa) za to auto. Tylko tyle... i niestety, az tyle :(

Draghu
[Usunięty]

Wysłany: 19-12-2006, 23:58   

piwkotom: alez mozesz miec Concepta X - wyjdzie jako Evo X i bedzie kosztowac 3 razy tyle co seryjny...

Gdyby seryjny wygladal jak Evo to nie byloby sensu wprowadzania ewolucji :D

Mi sie podoba i seryjny i Evo - widac, ze teraz zwykly lancer jest stonowana wersja Evo - w poprzednim modelu te wiezy sie troszeczke rozluznily.

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 20-12-2006, 12:13   

Draghu napisał/a:

Gdyby seryjny wygladal jak Evo to nie byloby sensu wprowadzania ewolucji :D

O wyjątkowości Evo decyduje to czego nie widać, dlatego ten argument jest chybiony. Właśnie na tym polega reklama i marketing firm samochodowych aby te z tras rajdu przypominały wyglądem wersje cywilne. Zawsze tak było, nawet w przypadku Mitsu.Coś im się pokręciło gdy przestali brać udział w sporcie samochodowym.

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 20-12-2006, 12:21   

sla napisał/a:
Coś im się pokręciło gdy przestali brać udział w sporcie samochodowym.

na szczescie w sezonie 2007 Mitsu ma wrocic do rajdow :D :D :D

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 20-12-2006, 12:46   

O ile z zewnatrz samochod prezentuje sie calkiem ladnie (choc faktycnzie liczylem na wieksze podobienstwo do conceptx) o tyl wnetrze mi sie zupelnie nie podoba.
Zegary to jak z nissana note a panel sterowania klimatyzacja jak z hondy jazz, radio i uklad kratek nawiewu tez mi sie z czyms kojazy ale niepamietam z czym :)

Bastek
[Usunięty]

Wysłany: 20-12-2006, 23:15   

Moim skromnym zdaniem nowy Lancerek upodobnił się bardzo do typowych aut tego segmentu na naszym rynku.
Widać duże podobieństwo do forda, Volvo a nawet Seata i Alfy, ale czy mogło być inaczej?
Mnie osobiście się podoba, napewno lepiej wygląda niż obecny mod, który jest tak nijaki jak Corolla.
Jeśli będzie dobrze wyceniony a i marketing troszkę zadziała na naszym rynku, będzie dobra sprzedaż!
Ogólnie fajny:)

A6M2
[Usunięty]

Wysłany: 21-12-2006, 09:23   

Deska rozdzielcza moim zdaniem trochę za bardzo udziwniona (te zegary w tulejach nie bardzo mi się podobają), co prawda lepiej wygląda niż ta obecna w lancerze, ale do tej np. z accorda to jej daleko. Właśnie honda potrafiła zrobić deskę prostą w swojej formie, ale elegancką a tego właśnie brakuje w lancerze. Generalnie auto jest jednak ok.

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Wysłany: 26-12-2006, 19:00   

A6M2 napisał/a:
co prawda lepiej wygląda niż ta obecna w lancerze, ale do tej np. z accorda to jej daleko

No-> Accord to klasa sama w sobie :D :D ...ale pamietajmy ze Lancer jest kompaktem, a Accord plasuje sie w klasie sredniej :wink:
Moim zdaniem jak na kompakt nie jest zle :mrgreen: :mrgreen: ...ale poczekajmy az bedziemy mogli zobaczyc "go" w calosci na zywo :D
pozdroo

ramzes008
[Usunięty]

Wysłany: 02-01-2007, 13:09   

piękny misiek ! normalnie nam sie szykuje ! pozdro dla wszystkich MM

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Wysłany: 02-01-2007, 13:14   

A środek to jak w nowym Outlanderze który nawiasem mówiąc straszną kichą wieje

Odpowiedz do tematu