Przesunięty przez: Hubeeert 02-10-2006, 19:52 |
Nowy Lancer LUTY 2007 |
Autor |
Wiadomość |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Sie 2005 Posty: 1620 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 19-12-2006, 18:25
|
|
|
qrcze.... musialem.... chociaz czasu nie mam.....
jestem zdruzgotany!!!!
w tym aucie nie zostalo nic.... dokladnie nic!!! z Concepta X
No i marzenia prysnely
Przypuszczam ze gdyby tak Mitsu pokusilo sie o sprzedaz aut koncepcyjnych (czytaj: Concept X) nie narzekaloby na brak klientow, a tak.... Ja w kazdym badz razie odpadlem, nie jestem chetny
Ja wiem ze to tylko design, i ze Mivec i super plyta podlogowa i zawiecha superhiper... ale tak naprawde w obecnych czasach, kiedy wszystkie auta sa wszystkomajace to wlasnie linia nadwozia w duzym stopniu wplywa na decyzje o wyborze auta i... w moim przypadku niestety na nie... a zapowiadalo sie tak smacznie
pozdrowki wszystkim |
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 19-12-2006, 18:38
|
|
|
piwkotom napisał/a: | w tym aucie nie zostalo nic.... dokladnie nic!!! z Concepta X |
Ale Concept X jest "pokazem" jak bedzie wygladal Lancer Evo , a nie zwykly seryjniak
A podobno Evo ma wygladac prawie identycznie jak ten Concept X
Co do wnetrza to....nigdy nie widzialem zadnych fot przedstawiajacych deske rozdzielcza
...a ja i tak nie zmienie zdania ze ten nowy seryjny Lancerek i tak mi sie bardzo podoba
pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 19-12-2006, 20:46
|
|
|
A6M2 napisał/a: | Znalazł ktoś może w necie zdjęcia deski rozdzielczej nowego lancera? |
skromnie, jak to u japońców. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 19-12-2006, 20:52
|
|
|
piwkotom napisał/a: | to wlasnie linia nadwozia w duzym stopniu wplywa na decyzje o wyborze auta |
chyba jednak nie - gdyby tak bylo, to kto by kupil:
- megane 2 i reszte francuskich koszmarow
- primere (ta nowa) i micre
- multiple
- 99% nowych produkowanych brzydactw |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Pomógł: 26 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 1248 Skąd: Legionowo k/Wawy
|
Wysłany: 19-12-2006, 21:09
|
|
|
oczywiście że to linia nadwozia wpływa na zakup, w końcu nikt nie chce jeździć brzydkim autem (w jego mniemaniu). Tylko ludzie jak to ludzie różnią się miedzy sobą i jednemu podoba się to a innemu tamto. Wejdzcie na forum Megane, Citroena (C5), Fiata (Multipla, Panda) to tam wam powiedza jakie to sa sliczne autka, tak jak My tutaj zachwalamy Mitsubishi za linie nadwozia. A jakiś Mietek z Rycin (nic mu nie ujmując ) powie że to brzydkie auta są te Mitsubishi. Bo co pięknego w takim Colcie? albo Carismie? Już o Galancie nie wspominając Ale w gruncie rzeczy ja uważam że to dobrze że ludziom się podobają różne rzeczy Nudno byłoby gdyby wszyscy jeździli takim samym autkiem, mieli identyczną żonę itd itp A tak na tle innych moja, moje jest najpiekniejsza/najpiękniejszy
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Sie 2005 Posty: 1620 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 19-12-2006, 21:27
|
|
|
Krzyzak, tak jak napisal stanik sa gusta i gusciki: jedni zbieraja znaczki, inni podklady kolejowe... nie zmienia to jednak faktu ze Rekin jest najpiekniejszy
Ja odnosze sie jedynie do tego, iz to co ujrzalem w wersji produkcyjnej powoduje u mnie jedynie potrzebe zmiany strony w przegladarce, niestety... Concept X powodowal mrowienie na karku i chec oddania wszystkiego (oprocz zonki i psa) za to auto. Tylko tyle... i niestety, az tyle |
|
 |
Draghu [Usunięty]
|
Wysłany: 19-12-2006, 23:58
|
|
|
piwkotom: alez mozesz miec Concepta X - wyjdzie jako Evo X i bedzie kosztowac 3 razy tyle co seryjny...
Gdyby seryjny wygladal jak Evo to nie byloby sensu wprowadzania ewolucji
Mi sie podoba i seryjny i Evo - widac, ze teraz zwykly lancer jest stonowana wersja Evo - w poprzednim modelu te wiezy sie troszeczke rozluznily. |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 20-12-2006, 12:13
|
|
|
Draghu napisał/a: |
Gdyby seryjny wygladal jak Evo to nie byloby sensu wprowadzania ewolucji
|
O wyjątkowości Evo decyduje to czego nie widać, dlatego ten argument jest chybiony. Właśnie na tym polega reklama i marketing firm samochodowych aby te z tras rajdu przypominały wyglądem wersje cywilne. Zawsze tak było, nawet w przypadku Mitsu.Coś im się pokręciło gdy przestali brać udział w sporcie samochodowym. |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 20-12-2006, 12:21
|
|
|
sla napisał/a: | Coś im się pokręciło gdy przestali brać udział w sporcie samochodowym. |
na szczescie w sezonie 2007 Mitsu ma wrocic do rajdow |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 20-12-2006, 12:46
|
|
|
O ile z zewnatrz samochod prezentuje sie calkiem ladnie (choc faktycnzie liczylem na wieksze podobienstwo do conceptx) o tyl wnetrze mi sie zupelnie nie podoba.
Zegary to jak z nissana note a panel sterowania klimatyzacja jak z hondy jazz, radio i uklad kratek nawiewu tez mi sie z czyms kojazy ale niepamietam z czym |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 20-12-2006, 23:15
|
|
|
Moim skromnym zdaniem nowy Lancerek upodobnił się bardzo do typowych aut tego segmentu na naszym rynku.
Widać duże podobieństwo do forda, Volvo a nawet Seata i Alfy, ale czy mogło być inaczej?
Mnie osobiście się podoba, napewno lepiej wygląda niż obecny mod, który jest tak nijaki jak Corolla.
Jeśli będzie dobrze wyceniony a i marketing troszkę zadziała na naszym rynku, będzie dobra sprzedaż!
Ogólnie fajny:) |
|
|
|
 |
A6M2 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-12-2006, 09:23
|
|
|
Deska rozdzielcza moim zdaniem trochę za bardzo udziwniona (te zegary w tulejach nie bardzo mi się podobają), co prawda lepiej wygląda niż ta obecna w lancerze, ale do tej np. z accorda to jej daleko. Właśnie honda potrafiła zrobić deskę prostą w swojej formie, ale elegancką a tego właśnie brakuje w lancerze. Generalnie auto jest jednak ok. |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 26-12-2006, 19:00
|
|
|
A6M2 napisał/a: | co prawda lepiej wygląda niż ta obecna w lancerze, ale do tej np. z accorda to jej daleko |
No-> Accord to klasa sama w sobie ...ale pamietajmy ze Lancer jest kompaktem, a Accord plasuje sie w klasie sredniej
Moim zdaniem jak na kompakt nie jest zle ...ale poczekajmy az bedziemy mogli zobaczyc "go" w calosci na zywo
pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
ramzes008 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2007, 13:09
|
|
|
piękny misiek ! normalnie nam sie szykuje ! pozdro dla wszystkich MM |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 02-01-2007, 13:14
|
|
|
A środek to jak w nowym Outlanderze który nawiasem mówiąc straszną kichą wieje |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
|