Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Lista chetnych
Autor Wiadomość
wolf
[Usunięty]

Wysłany: 26-02-2007, 19:57   

jutro tzn, znaczy wtorek tam bede oczywiście porozmawiam, dodam że sam troszkę na codzien podróżuję w wiele miejsc dojeżdżam,+ siedem osób które mogą również dowiezc, POZDRO

Dawid Kaczmarek
[Usunięty]

Wysłany: 26-02-2007, 21:25   

Witam Chciabym sie dowiedziec jak wyglada sprawa takich zegarow do sigmy 24v w automacie. czy da rade zamowic no i zrobic a jak tak to jaka bylaby cena

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 27-02-2007, 07:26   

wolf, Swietnie, czekamy w takim razie na wyniki rozmow :biggrin:
Dawid Kaczmarek, nie bede Ci robil zludnych nadzieji i wierz mi, ze naprawde ciezko bylo ich przekonac do takich aut jak Galant czy Colt, wiec o Sigmie z pewnoscia niepredko beda chcieli wogole rozmawiac, moze gdybysmy zebrali z 10-15 chetnych - ale to raczej nierealne w tym przypadku. Wiec pozostaje tylko na indywidualne zamowienie, ale wtedy cena jest zaporowa (ok. 400-500PLN/1komplet). Przykro mi.

kwazar1 
Forumowicz

Auto: Galant E16A 2.4 A/T '87
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-02-2007, 20:57   

Witam

No i jak tam z zegarami do Galanta E16?

wolf
[Usunięty]

Wysłany: 27-02-2007, 21:57   

dziś byłem rozmawiałem wstępnie cena 45zł od szt, jak zbierzecie zamówienia powołajcie się na klub mitsumaniaki, możecie też o mnie napomknąć pozdro

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 27-02-2007, 23:38   

wolf, Wytlumacz mi jedna rzecz, bo nie wiem czy plakac z radosci czy odwrotnie... Co oznacza sztuka :?: :?: :?: Sztuka - czyli jedna tarcza (np. obrotomierza) 45PLN (x4=180 + inwerter 58 = 238 PLN za komplet do jednego auta) czy (45 PLN juz za 4 tarcze czyli komplet zegarow do jednego auta + inwerter = 103PLN) :?: :?: :?:

Serek 
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Wysłany: 28-02-2007, 11:57   

Wolf miał na myśli tarcze białe - produkowane przez Max Tuning z Wałbrzycha. Białe nakładki na zegary - nie indiglo.

romek64
[Usunięty]

Wysłany: 28-02-2007, 12:45   

ja mam takie tarcze produkowane przez Max Tuning z Wałbrzycha wstawie 2 linki to morzecie je zobaczyc teraz potrzebuje te indiglo bo zrobilem spaw i mam silnik1,616v i licznik z obrotomierzem.

http://www.fotosik.pl/pok...2fc51326ac.html

http://www.fotosik.pl/pok...902a1657a9.html

[ Dodano: 28-02-2007, 19:00 ]
macie tu scana zegarów colt 1,3 12v 4g13
http://www.fotosik.pl/pok...173182e942.html

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 28-02-2007, 20:23   

Zaraz, zaraz, temat traktuje o chetnych na konkretne zegary - indiglo - produkowane przez konkretna firme - MoMan. Czytajac wiec cos takiego:
wolf napisał/a:
akcja jest taka że jest to firma dobrze mi znana nawet reklamę woże na aucie tej firmy...

automatycznie wnioskuje, iz nawiazuje do tematu przewodniego - fakt faktem prozno sie doszukiwalem na aucie w/w firmy, ale powiedzmy ze na zdjeciu nocnym moglo nie byc widac, jednak po dokladniejszym przeanalizowaniu stwierdzam, iz rzeczywiscie istnieje firma "MaxTuning", ktora robi zwykle biale tarcze na plexi i to chyba to mial na mysli Wolf. Hmm i fajnie, tyle ze my tu mowimy o czyms zupelnie innym. No coz grunt, ze sie wyjasnilo, a dokladna cena interesujacych nas tarcz INDIGLO pozostanie jeszcze troche niewiadoma.

wolf
[Usunięty]

Wysłany: 01-03-2007, 21:10   

NO CÓŻ PRZYZNAJĘ SIE DO MAŁEJ POMYŁKI, KLIKNĘŁEM NA LINK I OTWORZYŁA MI się str allegro z aukcja białych zegarów stąd pomyłka, więc przepraszam że troszku namieszałem i że chciałem pomóc, tak więc nie musisz płakać- głowa do góry :ANAL: :lol:

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 02-03-2007, 07:26   

Wolf, ustalmy pewne fakty, ja nie placze, a Ty nie przepraszaj za chec pomocy. Bedzie ktos chcial zwykle biale tarcze, to bedzie mogl sobie za 45 zyli zapodac i tyle.
Pozdro!

kwazar1 
Forumowicz

Auto: Galant E16A 2.4 A/T '87
Wysłany: 09-03-2007, 21:25   

Witam
Znowu się przypominam, ale juz się niecierpliwię, jak się ma sprawa zegarów indiglo do Galanta E16A?

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 12-03-2007, 09:52   

Mam indiglo do Carismy....
niestety nie mogę cieszyć oka nowymi tarczami z uwagi na uszkodzoną przetwornicę (inwerter) . Dziś wysyłam ją z reklamacją do Momana, mam nadzieję że jeszcze w tym tygodniu sprawa się wyjaśni.
Mam też srebrne :D obwódki do zegarów - kanał jak stąd do Austarlii
Pasują tylko te z poziomu paliwa i temp płynu. Obecnie jestem na etapie Słodowego, czyli jak wcisnąć obwódki zegarów na "swoje" miejsce - prawie pasują, ale jak uczy reklama, prawie robi wielką różnicę.
Póki co, zegary sprawiają dobre wrażenie (nawet jak nie świecą), ramki są do bani :(

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 16-03-2007, 02:22   

Nie wiem Grzesku, bo do Cari ja sie nie zajmowalem jesli chodzi o ramki - moze mieli jakis kulawy wzor - ale z Galem nie bylo problemow - bo rozumiem, ze mowisz o ramkach z tej samej firmy ?
Jak juz zalozysz Indiglo to pochwal sie fota 8)

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 16-03-2007, 13:18   

Simones napisał/a:
bo rozumiem, ze mowisz o ramkach z tej samej firmy ?

mówię o tym: DiDo Tuning

dziś powinienem dostać inwerter po reklamacji w MoManie; tak na marginesie to pomimo małej wpadki z przetwornicą jestem bardzo zadowolony ze współpracy z nimi. I jeżeli będę miał czas wieczorem (i inwerter) to fotki jak najbardziej się tu znajdą.

[ Dodano: 17-03-2007, 19:47 ]
oki,
konwerter dotarł do mnie w całości ale tym razem w 100% sprawny. Podłączenie zajęło mi raptem kilka minut (kwestia znalezienia właściwego pinu na wtyce) i moim oczom ukazało się to:

Kilka uwag dotyczących montażu:
1. tarcze udało mi się założyć bez ściągania wskazówek i bez większego kłopotu
2. przykręcając indiglo do oryginalnych tarcz należy robić to rozważnie i z minimum siły - po zbyt mocnym dokręceniu wskazówka obrotomierza nie chciała się płynnie poruszać.
3. obowiązkowo należy tak podłączyć (+) aby możliwa była regulacja mocy - tarcze świecą tak mocno że bez ściemnienia męczą wzrok przy jeździe w nocy.

Ogólnie jestem zadowolony, nawet bardzo :biggrin:

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

Odpowiedz do tematu