Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
KUPIE outlandera
Autor Wiadomość
Grzesq 
Forumowicz

Auto: Ford Mondeo MK4 2.0 TDCI
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-04-2012, 00:00   

Bulbo napisał/a:
Ale taka x3 bedzie z 2008 roku

Za ile ?? :shock:

bruce 
Nowy Forumowicz

Auto: clio
Wysłany: 16-04-2012, 23:20   

Witam
Prześwietlałem tego outka. W serwisie stwierdzili ze polecają. Ze wszystko Oki. Cos tam jest z tylnymi tarczami delikatnie zdeformowane do frezowania żadnych wycieków nie zaobserwowali. Nigdzie nie był bity. Oglądałem go od spodu wygląda wszystko Oki. Zdziwiła mnie jedna rzecz przy po zdjęciu plastikowej osłony przy rurze dolotowej od turbo był taki tłusty osad wyglądało jak wyciek serwisant mówił ze to normalne ze to nie jest żaden wyciek czy tak faktycznie jest? Czy u was wyglądało to podobnie?.

Co do X3 nie za bardzo mi się podoba trochę martwią mnie opinie użytkowników o awaryjności outlanderów wie sam już nie wiem czy się pakować w ta przygodę. Jesteście zadowoleni ze swoich outlanderów czy po czasie majach doświadczenia z outkiem kupili byście jeszcze raz?

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Wysłany: 17-04-2012, 09:41   

Kolego jak ja czytałem forum przed kupnem outka to też o mało co bym nie zmienił swoich zainteresowań na inny samochód .Na forum często piszą ludzie którzy mają problem z autem tych co nie mają żadko tu uświadzysz.Sam musisz zdecydować ,czy potrzebny ci sam.z wielkim bagażnikiem lub 7 miejscowy,z napędem 4x4,zaieszony na 17cm,z kołami 18c.z silnikiem diesla od vw który ma różne opinie ,ale b.mało pali ,z dobrym wyposażeniem o najładnieszym wyglądzie (SUV)i do niedawna najlepiej sie sprzedającym w Polsce,który mało traci na wartośći.Ja zdecydowałem 2 lata temu i jestem b.zadowolony .co tyczy plamy oleju to ja nic nie mam,za teaką kasę to tarcze powinny być nowe+klocki.

rezon 
Mitsumaniak

Auto: był OutlanderII 2.0DID
Wysłany: 17-04-2012, 10:40   

bruce napisał/a:
trochę martwią mnie opinie użytkowników o awaryjności outlanderów wie sam już nie wiem czy się pakować w ta przygodę. Jesteście zadowoleni ze swoich outlanderów czy po czasie majach doświadczenia z outkiem kupili byście jeszcze raz?
1. Jak trafisz - bywają egzemplarze, które psują się na potęgę, co przy trudnościach w egzekwowaniu gwarancji bywa dużym problemem. Są egzemplarze (jak np. mój) które są nudne - paliwo i przeglądy. Wszystkie niestety mają szybko zużywające się części eksploatacyjne - nie zawsze z dostępem do zamienników. Nie powinno być osadu oleju na rurze dolotowej 2. Nie kupię ponownie Outlandera - nie widziałem żadnej osoby na forum, która by to zrobiła, ale to więcej ma wspólnego z jakością obsługi niż z jakością samochodu.

small 
Forumowicz

Auto: misiek
Wysłany: 17-04-2012, 11:01   

Hmm, a ja pewnie bym kupił kolejnego outlandera, gdyż mój jest jak poprzednika bardzo nudnym egzemplarzem- nic się nie dzieje i oby tak dalej. Pewnie kupiłbym kolejnego outlandera, ale na pewno nie w tegorocznej odsłonie, może poczekam na outlandera IV. A ty Bruce kup to auto jak ci się podoba, jeśli widzisz więcej zalet niż wad, jeśli samochód odpowiada Twoim potrzebom. Każdy samochód się psuje- nawet te klasy premium!!!! Jak wejdziesz na forum mercedesa, bmw czy audi i poczytasz trochę to się zmarszczysz. Znajomy już 3 razy pakował w swoje Q7 przeszło 10000zł na naprawy- ten ma dopiero problem :cry:

borsak1 
Forumowicz
2.2D MiVEC Intense+

Auto: Outlander II
Wysłany: 17-04-2012, 14:01   

A autka się psują bo producenci zmądrzeli i celowo postarzają produkty. Czasy DAS AUTO GOLF III odeszły bezpowrotnie. Chcesz auto na wieki kup Golfa III a jak nie to bierz cokolwiek tylko nie DEawo, Kia czy HUNDAJ czy jak to się tam pisze bo to już bez znaczenia.

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Wysłany: 17-04-2012, 14:35   

Dwóch mioch kolegów jak zobaczyli mojego outka ,kupili też dla siebie .jeden kupił używkę(07r) 3,0 ze stanów ,a jeden nówkę 2,0diesel.Obaj mają po 1,5 roku i zero problemów oczywiście nie ma ich na forum :wink:

emil_d 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.0DID Intense+ 2010
Wysłany: 17-04-2012, 18:22   

Ja też odpukać na razie bez problemów - autko 2010 2.0DID - jak pisałem już na tym forum za tą kasę towar wart zakupu. Do czasu kiedy nie wyasfaltują mi drogi nie zrezygnuję z Outlandera :)

borsak1 
Forumowicz
2.2D MiVEC Intense+

Wysłany: 18-04-2012, 07:53   

emil_d napisał/a:
Do czasu kiedy nie wyasfaltują mi drogi nie zrezygnuję z Outlandera
tak tylko z ciekawości zerknąłem na region oczywiście Wawa tak rozwiniętego miasta ze świeczką szukać.

emil_d 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.0DID Intense+ 2010
Wysłany: 18-04-2012, 09:19   

borsak1 napisał/a:
emil_d napisał/a:
tak tylko z ciekawości zerknąłem na region oczywiście Wawa tak rozwiniętego miasta ze świeczką szukać.

Dokładnie pod Wawą :) Stare Babice

borsak1 
Forumowicz
2.2D MiVEC Intense+

Wysłany: 18-04-2012, 11:12   

emil_d napisał/a:
borsak1 napisał/a:
emil_d napisał/a:

Dokładnie pod Wawą :) Stare Babice

Czy wsód czy zachód pólnoc czy też południe wszedzie BIDA aż piszczy weźmy sam rembertów główna ulica OK odjedź ze 300 metrów w bok żal.pl tyle w komentarzu. Dobrym przykładem są tzw. włochy póki były osobno jakoś się rozwijały teraz już tylko mało powiedzieć że stoją w miejscu one się cofają. Dobra robi się OT sorka.

bruce 
Nowy Forumowicz

Auto: clio
Wysłany: 01-05-2012, 23:49   

Witam mam sprawę do użytkowników.Czy może mi ktoś podać wysokość bagażnika(od podłogi do podsufitki)Dzięki.pozdrawiam

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Wysłany: 02-05-2012, 18:24   

Równo 1m za małą zwężką klapy

kaammyyk 
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0 DiD
Wysłany: 14-05-2012, 14:21   

Jak oceniacie to ogłoszenie? Jakieś wskazówki , rady ? Dzięki.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C24154860.html

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Wysłany: 15-05-2012, 12:34   

Wygląda przyzwoicie .Przebieg duży (mój 20007r 92 tyś) ale widać że jest CB to latał w trasy .Cena adekwatna do przebiegu który możesz sprawdzić choć nie do końca bo można kręcić między przeglądami co u nas często się zdaża.Dziwne ze auto stało pół roku ,wydaję mi się to nie możliwe ,albo jeżdził diler albo było uszkodzone i nie mogło być sprzedane.Pamiętaj że gościu odliczył sobie vat ,auto cięŻarowe a nie ma kraty każdy policjant wli mandat a do tego jesze może powiadomić US i :butthead: .hak łatwo sprzwdzić czy był używany ,popatrz na głowkę jak ma jeszcze farbę to OK .dziwna sprawa z tą grzałką gość ma garaż żimy nie te co w kanadzie może być tylko taka fanaberja

Odpowiedz do tematu