Tutaj mozesz komus rzucic w twarz rekawice i wyzwac na pojed |
Autor |
Wiadomość |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-12-2005, 22:22
|
|
|
Cytat: | czy byli by chętni na taki wypad na tor???? skoro Jackie ma mozliwosc kontaktu z torem to warto to wykozystac Wink...
|
bardzo chętnie, ale czy już teraz zimą, wspartanskich warunkach i przed samymi swiętami ??? |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 14-12-2005, 22:32
|
|
|
Fajnie by bylo ale troche dalekoa czasu mało - niestety niektórzy na pewno pracują a czasami i w soboty. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 14-12-2005, 23:24
|
|
|
ja chetnie bym sobie bak wypalil na takim torze gdzies na wiosne o ile nie ma tam asfaltu ktory po jednym okrazeniu zedrze mi opony. |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 14-12-2005, 23:26
|
|
|
ja jestem chętny... na wiosnę. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 15-12-2005, 00:04
|
|
|
rowniez sie piszemy jezeli bedzie to podczas zlotu,
bo tak przejechac ponad 750 km po to by pojechac poscigac sie przez kilka godzin na torze, a potem znow 750 km spowrotem to dziekuje bardzo |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 15-12-2005, 00:12
|
|
|
ja tez ja tez, ale tak moze pod koniec sierpnia albo na poczatku wrzesnia... |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
|
Wysłany: 15-12-2005, 07:44
|
|
|
Dlatego sądze że najlepiej na zlocie bo i tak tam już będziemy, odpada problem jazdy iluś-tam-set kilometrów specjalnie na tor, a zabawa niesamowita (chociaż do paintball daleko )
a ochrona ze strony służb przyda się nawet bez 400m
Jackie, nie ma cos bliżej Whitestok'u? jakiegoś nieczynnego lotniska z betonowym pasem, jakiejś zamkietej asfaltowej drogi w lesie co to miała słuzyć za pas startowy dla "sojuszników", itp ? |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 15-12-2005, 08:28
|
|
|
Grześku napisał/a: | Jackie, nie ma cos bliżej Whitestok'u? jakiegoś nieczynnego lotniska z betonowym pasem, jakiejś zamkietej asfaltowej drogi w lesie co to miała słuzyć za pas startowy dla "sojuszników", itp ? |
tez ja sie znowu poupieram, że z Uci jest wszędzie blisko
do Rossoszycy (pas dla sojuszników) jest ca.50 km, na Miedzianą Górę (wspomniany Tor wyścigowy) ca. 120 km, a paintball mamy na miejscu |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
|
Wysłany: 15-12-2005, 08:46
|
|
|
tez myślałem o wiosenno-letnim terminie... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 15-12-2005, 10:52
|
|
|
arturro napisał/a: | o ile nie ma tam asfaltu ktory po jednym okrazeniu zedrze mi opony |
Niestety w Kielcach na torze taki własnie jest. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 15-12-2005, 13:44
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | arturro napisał/a: | o ile nie ma tam asfaltu ktory po jednym okrazeniu zedrze mi opony |
Niestety w Kielcach na torze taki własnie jest. |
no to odpada, w sumie domyslalem sie tego bo slyszalem co nieco o tym torze tylko nie wiedzialem czy dokladnie o tym.
wie ktos czy moze sa jakies tory z normalna nawierzchnia o przystepnej cenie? pewnie w poznaniu jest tylko wynajecie toru to niezly majatek. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 15-12-2005, 14:18
|
|
|
Nie do końca chyba ale i tak sa to duże koszty. Poszukaj na www.streetracing.pl/forum tam kiedys o kosztach było. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 15-12-2005, 17:00
|
|
|
w poznaniu sie wlasciciel zmienil i ceny teraz sa zaporowe dokladnie na ten temat jest na forum.tuning.pl w dziale poznan |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
|
Wysłany: 15-12-2005, 17:27
|
|
|
gdzieś pod wrocławiem jest jakiś tor... słyszał ktoś o takowym????? |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 15-12-2005, 17:51
|
|
|
Grześku napisał/a: | Dlatego sądze że najlepiej na zlocie bo i tak tam już będziemy, odpada problem jazdy iluś-tam-set kilometrów specjalnie na tor, a zabawa niesamowita (chociaż do paintball daleko )
a ochrona ze strony służb przyda się nawet bez 400m
Jackie, nie ma cos bliżej Whitestok'u? jakiegoś nieczynnego lotniska z betonowym pasem, jakiejś zamkietej asfaltowej drogi w lesie co to miała słuzyć za pas startowy dla "sojuszników", itp ? |
jakies Szymany sa tam niedaleko, ale lepiej uwazac bo tam waglik, Taliby i jeszcze CIA moze nas zamknac i spacyfikowac |
|
 |
|