KSW - MMA - UFC |
Autor |
Wiadomość |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-04-2012, 20:16
|
|
|
dobra dobra. upodli, nie upodli.
sorry ale wkurza mnie taka zbiorowa nagonka na Najmana (a w sumie to kogokolwiek).
Ciekawe czy któryś z Was wie o jego karierze COKOLWIEK innego niż walka z Pudzianem/Saletą i teraz z Koksem.
i jak lubiłem zawsze Koksa, tak niestety, ale to on przed walką gadał głupoty i obrażał Najmana.
W sumie Najman się poddał, też się zdziwiłem że tak szybko, no ale z drugiej strony, jak "siadł" na nim Koks to raczej nie miał szans go podnieść ani odrzucić, to na pewno strasznie silny gość.
I nie bronie go, przegrał - to fakt. Ale robienie z niego "porażki narodowej" za przegranie ~2-3 walk (te przegrane z Saletą to takie troszkę kontrowersyjne) jest grubą przesadą. |
|
|
|
 |
DJ Fazi
Mitsumaniak Fan bulwarówek

Auto: był Outlander 2.0 DI-D
|
Wysłany: 28-04-2012, 21:09
|
|
|
Była siła, nie było lipy
Odnośnie Najmana to koleś się tanio sprzedał, nie wierzę że Koksu tak go wystraszył że aż uciekał po oktagonie. Najman ma taki sam udział w promowaniu KSW i MMA Attack jak Pudzianowski, Saleta. Musi być zawsze jakiś "leszcz" który od pupila publiczności przykładne lanie dostanie.
Tu umowa była taka, uciekaj tak żeby do drugiej rundy Koksu dotrwał, a później daj mu się złapać i dostaniesz kilka plomb i sędzia zakończy. |
_________________ glonojad rulezz |
|
|
|
 |
sieegurd
Mitsumaniak Szczęśliwy tatko :)

Auto: Lancer 1.6 Kombi
|
Wysłany: 28-04-2012, 23:09
|
|
|
karolgt napisał/a: | Ciekawe czy któryś z Was wie o jego karierze COKOLWIEK innego niż walka z Pudzianem/Saletą i teraz z Koksem. |
Ani w boksie, ani w kickboxingu szału nie zrobił. O MMA już nie powiem Showman to on może jest, ale głupio gada i dlatego go nie lubię Poza tym przypomina mi z gęby qmpla ze studiów, który nie dał się lubić
DJ Fazi napisał/a: | Musi być zawsze jakiś "leszcz" który od pupila publiczności przykładne lanie dostanie. |
Gdyby nie było znanych nazwisk, to mało ludzi oglądałoby ten sport Reklama dźwignią handlu |
_________________ **********************************************
"Tatusiu, a może Ty mi zaśpiewasz?" - Ola
Mistrz TYPERA MŚ 2010 w RPA
MJS MISTRZ Drużynowego Pucharu MM Typer Sezon'14/'15
Małopolska Great Stars V-ce MISTRZ MitsuTyper Team Sezon'11/'12
Małopolska Great Stars V-ce MISTRZ MitsuTyper Team Sezon'10/'11
02146/KMM --- staram się pisać poprawnie po polsku:)
 |
|
|
|
 |
Krystian99
Mitsumaniak

Auto: Galant
|
Wysłany: 29-04-2012, 10:23
|
|
|
Ja też nie mam wiele do tego gościa no ale po walce nie musiał uciekać, mógł się zachować normalnie a nie laska z pucharem go goniła |
|
 |
volve
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
|
Wysłany: 29-04-2012, 11:30
|
|
|
karolgt napisał/a: | Ciekawe czy któryś z Was wie o jego karierze COKOLWIEK innego niż walka z Pudzianem/Saletą i teraz z Koksem. |
O czym? Oświeć jakie to on niby miał osiągnięcia, które w jakikolwiek sposób by go wyróżniły na tle innych mało znanych polskich bokserów ?? Czy walczył z kimś znanym i wygrał ??
Ogólnie Najman już od wielu lat robi wiele krzyku i tyle. Za czasów kariery bokserskiej wsławił się występem bodajże w Big Brotherze i tyle. W MMA nic nie osiągnął(poza obrażaniem swoich przeciwników - no może przy Burneice było troszkę ciszej). |
_________________ Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Elegance
 |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

|
Wysłany: 29-04-2012, 12:22
|
|
|
żeby było jasne: ja go nie bronie ale ogólno polskie nawalanie na kogokolwiek uważam za idiotyzm
Cytat: |
1998 – wicemistrz Polski juniorów w kick-boxingu (light contact)
1999 – wicemistrz Polski juniorów w kick-boxingu (light contact) |
to nie wiele, ale jednak coś.
W sumie tak się ostatnio zastanawiałem, że on mógłby w sumie bawić się w obijanie kelnerów przez kilka lat. 12 walk w zawodowstwie wygrał, pewnie mógłby i więcej walcząc z kimś słabym.
Ale wybrał inną drogę, zaczął walczyć z osobami typu Pudzianowski i nie oszukujmy się - ale to dzięki tej walce został osobą znaną, a nie jakimś tam Big Brotherem którego wtedy już od 5 lat nikt nie oglądał.
Umiejętności ma średnie/słabe, więc wg mnie miał 2 opcje:
walczyć ze słabymi i mieć z tego mało kasy
albo walczyć z Pudzianowskim/Koksem i dostawać za to duużo kasy.
jak widać, wybrał to 2.
p.s pozatym Najman z reguły swoje honoraria oddaje na cele charytatywne i za to przynajmniej nie powinno się go tak obrażać. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
|
Wysłany: 29-04-2012, 17:54
|
|
|
karolgt, ale to o to chodzi, żeby po nim jechać po całości. Mało tego jemu najwyrażniej podoba sie ta rola.
W Big brotherze mieliśmy wątek miłosny "wielkiego boksera z wielką gwiazdą", tu mamy role chłopca do bicia co pyskuje przed każdą walką...
Wystąpienie Salety, komentarze "komentujących", zachowanie publiczności, skandowanie niezwykle kulturalnego "pożegnania" - to wszystko szoł...
Nie wiem dlaczego takie jest szczucie i kto to reżyseruje, ale z "gali" na "galę" poziom agresji rośnie... może czekaja na jakiś lincz lub coś w ten deseń?
Co do samej "walki wieczoru" to aż dziwne, że braci Mroczek przy klatce tym razem nie było |
|
|
|
 |
Obywatel
Forumowicz

Auto: RAV4 III Corsa E
|
Wysłany: 29-04-2012, 19:25
|
|
|
karolgt napisał/a: | sorry ale wkurza mnie taka zbiorowa nagonka na Najmana (a w sumie to kogokolwiek). |
Dokładnie takie same mam odczucia! Mi go wręcz szkoda bo bokserem jest przeciętnym, ale ma ponadprzeciętnego pecha. Mam nadzieję, że jeszcze uda mu się coś wygrać - na przekór buczącemu i gwiżdżącemu motłochowi.
[ Dodano: 29-04-2012, 19:26 ]
mkm napisał/a: | Co do samej "walki wieczoru" to aż dziwne, że braci Mroczek przy klatce tym razem nie było |
Jak by tak stanęli w klatce przeciwko sobie, to by dopiero było widowisko |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 29-04-2012, 20:37
|
|
|
karolgt napisał/a: | to nie wiele, ale jednak coś. |
Coś ?????????????? Ciekawy jestem czy ktokolwiek z krytykantów wystąpił chociażby w finale takiej imprezy Z zdecydowanej większość sportowa kariera tych najgłośniejszych krytykantów sportowców (bez znaczenia na dyscyplinę) zakończyła się na lekcjach WF w ich ostatniej szkole.
Wracając jednak do Najmana, nie zmienia to jednak faktu, że wiele idiotycznych przemówień chyba wali pod publiczkę.
Pomyślmy ... jakby przegrywał walki - tzn wchodził to ringu, i po chwili schodzi pokonany, to po paru walkach już by go nie było, a tak ... ma kilka tysięcy kiboli, którzy o sporcie nie mają żadnego pojęcia ... no ale nie lubią typa za samo zachowanie ... więc co jakiś czas wystąpi jeszcze w ringu, bo jednak swym zachowaniem trochę luda ściągnie |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
|
Wysłany: 29-04-2012, 21:16
|
|
|
akbi, tylko gdzie Ci jego kibice czy tam kibole? Z tego co słyszałem w trakcie i zaraz po walce to raczej jego kibiców nie widziałem/słyszałem. |
|
|
|
 |
sieegurd
Mitsumaniak Szczęśliwy tatko :)

Auto: Lancer 1.6 Kombi
|
Wysłany: 29-04-2012, 22:05
|
|
|
akbi napisał/a: | Coś ?????????????? Ciekawy jestem czy ktokolwiek z krytykantów wystąpił chociażby w finale takiej imprezy Z zdecydowanej większość sportowa kariera tych najgłośniejszych krytykantów sportowców (bez znaczenia na dyscyplinę) zakończyła się na lekcjach WF w ich ostatniej szkole. |
Są krytycy filmowi, którzy nie potrafią gotować Są krytycy filmowi, którzy nie nakręcili żadnego filmu Mogę więc być krytykiem sportowym, nie uprawiając czynnie sportów walki, lecz przez kilka lat pilnie śledząc ich rozwój w Polsce i na świecie Tak więc z moich obserwacji wychodzi, że Najman jest słabiutki i nic tego nie zmieni. |
_________________ **********************************************
"Tatusiu, a może Ty mi zaśpiewasz?" - Ola
Mistrz TYPERA MŚ 2010 w RPA
MJS MISTRZ Drużynowego Pucharu MM Typer Sezon'14/'15
Małopolska Great Stars V-ce MISTRZ MitsuTyper Team Sezon'11/'12
Małopolska Great Stars V-ce MISTRZ MitsuTyper Team Sezon'10/'11
02146/KMM --- staram się pisać poprawnie po polsku:)
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
karolgt
moderator

|
Wysłany: 29-04-2012, 23:57
|
|
|
akbi napisał/a: | karolgt napisał/a: | to nie wiele, ale jednak coś. |
Coś ?????????????? Ciekawy jestem czy ktokolwiek z krytykantów wystąpił chociażby w finale takiej imprezy Z zdecydowanej większość sportowa kariera tych najgłośniejszych krytykantów sportowców (bez znaczenia na dyscyplinę) zakończyła się na lekcjach WF w ich ostatniej szkole.
|
no właśnie o to mi chodziło.
Nawet co chwile na różnych forach sportowych/bokserskich pojawiają się wpisy typu "I tak żaden z Was nie stanąłby i nie powiedział mu tego prosto w oczy" - i taka jest prawda.
Bokserem jest średnim, ale wypromować się potrafił
Zresztą, podobno Najman - Saleta III już podpisane
I znowu na wszystkich forach sportowych wątki dotyczące danej gali zdominuje Najman |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
|
Wysłany: 30-04-2012, 01:07
|
|
|
akbi, mój błąd .
Nie interesuję się, aż tak bardzo, więc pomyślałem, że ma mocną grupę kibiców o której nie wiem .
karolgt napisał/a: | Nawet co chwile na różnych forach sportowych/bokserskich pojawiają się wpisy typu "I tak żaden z Was nie stanąłby i nie powiedział mu tego prosto w oczy" - i taka jest prawda. |
No, a jakbym stanął i powiedział to co by to dało?
Dałby sobie chłop wreszcie spokój?
Nie mogę zrozumieć po co tak bardzo eskalować niechęć do człowieka i to nie raz, nie dwa i nie trzy.
Nie rozumiem.
Nie interesuję się szczególnie tego typu galami, ale jedno mogę napisać.
Nie oglądałem tych gali po to, żeby zobaczyć jak Najman obrywa, tylko z ciekawości jak Pudzianowski, a potem Koksu sobie radzą i to nawet nie z przeciwnikiem, a sami ze sobą.
Walki z Saletą, nie rozumiem teraz i zrozumieć nie zamierzam.
Patrząc jednak na zachowanie publiki zaczyna mi to przypominać igranie z ogniem – chyba, że cała ta niechęć jest także mocno reżyserowana. |
|
|
|
 |
i9i
Mitsumaniak Szary Obywatel

Auto: Reno
Kraj/Country: Holland
|
Wysłany: 30-04-2012, 08:30
|
|
|
Dopiero teraz obejrzałem walkę i była całkiem przyzwoita, nie było ciągłego parteru, jakaś tam wymiana w stójce, kilka kicków czyli okej. Co do samego Marcina to jest to taka Doda sportów walki: nie mówi mądrze, nie świeci kulturą ale przyciąga ludzi i o to w tym wszystkim chodzi, by ludzie zaczęli się interesować czymkolwiek po za hipermarketami. Miło by było jakby jednak stoczył walkę z Wojtkiem Bartnikiem, który lata świetności ma już dawno za sobą. Poziom byłby wyrównany lecz medialnie bez szału. |
_________________ Pozdrawiam
Adrian
Pomogłem?? Kliknij "Pomógł" nic nie kosztuje a motywuje
 |
|
|
|
 |
|