|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Cyfrowy Polsat vs n |
Autor |
Wiadomość |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
Wysłany: 29-03-2013, 21:37
|
|
|
inq napisał/a: | Jeśli komuś nie zależy na jakości to są takie twory jak weeb.tv itp |
no ba
mieszkam na ścianie wschodniej, na wsi
nie mam neostrady bo uważam ze przymusowa opłata za telefon stacjonarny to zwykłe złodziejstwo, wiec zostaje tylko net bezprzewodowy
tak samo jest z tv, kablówki nie ma, ze zwykłej anteny masz 8 stacji, zostaje skazanie na cp lub nc, ewentualnie tnk
jakby nie patrzeć w Polsce jeszcze gdzieniegdzie są bariery cywilizacyjne i dostęp do mediów na miarę XXiw |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 29-03-2013, 23:10
|
|
|
A mój Ojciec podpisał umowę z nc+ ;/ zobaczymy co z tego wyjdzie |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
inq
Mitsumaniak

Auto: Focus
Pomógł: 12 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 2776 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 30-03-2013, 10:34
|
|
|
gulgulq napisał/a: | ze zwykłej anteny masz 8 stacji |
A to cyfrowy sygnał u Ciebie nie hula? Teraz już ponad 10, a będzie jeszcze wiecej i to faajna jakość |
_________________ "Never drive faster than your angel can fly"
Historia zatacza kółko
Renault 19 ('91)-> Ford Probe GT ('92)-> Laguna ('95)-> Peugeot 307 ('04)-> EA5W ('02)-> Renault 19 ('95)-> EA3W ('01)-> Focus ('14)
 |
|
|
|
 |
|
|