|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiana kondensatorów w kompie |
Autor |
Wiadomość |
DOMIN [Usunięty]
|
Wysłany: 11-03-2007, 10:20 Wymiana kondensatorów w kompie
|
|
|
Witam
Czy zna ktoś kogoś w kujawsko-pomorskim kto wymienia kondensatory w kompach?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
rafq
Mitsumaniak MM-Mighty Morphin'

Auto: zielone
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Sie 2006 Posty: 766 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 11-03-2007, 10:28
|
|
|
Z tego co większość osób tutaj pisze, najbardziej godną polecenia tutaj osobą jest Bartek, tylko że trzeba posłać do niego ECU, ale ja bym się nie wahał wiedząc, że zrobi to solidnie. |
|
|
|
 |
burst [Usunięty]
|
Wysłany: 11-03-2007, 11:50
|
|
|
Jak chcesz to w najbliższym czasie (kwestia tygodnia) będę jechał do Koła. Z Koła do Włocławka jest jakieś 60 km więc mogę do Ciebie podjechać. Wymiana zajmuje max koło godziny razem z wymontowaniem kompa. Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz czy masz kondensatory albo czy można je kupić u Ciebie na miejscu, gdyby co to kupie je w Poznaniu. |
|
|
|
 |
DOMIN [Usunięty]
|
Wysłany: 14-03-2007, 17:06
|
|
|
Panowie
Pokłon bije temu oto panu Krzysztofowi zwanemu**** burst ****
Uzdrowił mi mojego miśka,a dokładnie jego kompa,który był zalany przez rozlane kondensatory.Błędy znikneły i auto na chodzie.
Dzięki jeszcze raz Krzysztofie |
|
|
|
 |
|
|