|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chromowy zestaw do ASX |
Autor |
Wiadomość |
meavric
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
mariachi
Nowy Forumowicz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Kwi 2015 Posty: 15 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 06-04-2017, 08:41
|
|
|
Będzie pasować (mam rocznik auta 2014). Mam podobny zestaw niechromowany tylko stainless. Ramki do nawiewów nakleja się bez problemu. Jednak ramki na głośniki jak i na rączki do drzwi to już inna bajka. Tam będziesz musiał użyć innej taśmy dwustronnej ta z Ali jest za słaba.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Boni1962
Nowy Forumowicz
Auto: Asx
|
Wysłany: 07-04-2017, 15:18
|
|
|
Witam.Też kupiłem do rocznika2013 i do 2015 pasują wszystkie ramki oprócz środkowej.Niestety do rocznika 2015, ta środkowa musi być trochę szersza i ma inne łuki na rogach.Co do przyklejanie, nawiewy boczne i klamki się dobrze trzymały.Oświetlenie sufitowe i ramka regulacji świateł nie trzymały się wcale.Musiałem dołożyć swoją taśmę.Ramki głośników też się nie trzymały,więc musiałem nakleić taśmę na taśmę żeby złapało |
|
|
|
 |
meavric
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 08-04-2017, 13:56
|
|
|
Hej
dzięki za info:) Mógłbyś podesłać jakieś fotki żeby zobaczyć jaki daje efekt naklejenie tych ramek? |
|
|
|
 |
wiwi02
Nowy Forumowicz ciekawość
Auto: mitsubishi ASX 1.6
|
Wysłany: 08-04-2017, 17:05
|
|
|
..a ja chciałem zapytać ja długo idzie taka przesyłka? |
|
|
|
 |
Boni1962
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 10-04-2017, 10:48
|
|
|
Przesyłka idzie około miesiąca.Zamawiałem już ledy do jazdy dziennej,wyżej wymienione ramki i jest ok.Teraz czekam na chlapacze,bo niestety,nawet przy niewielkim deszczu,całe drzwi są zachlapane.Pisałem o tej środkowej ramce,że nie pasuje.Jednak postanowiłem ją przykleić i powiem szczerze,nie jest źle.Trzeba tylko trochę więcej taśmy.Postaram się wrzucić jakieś zdjęcia. |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-04-2017, 11:45
|
|
|
To jest straszna tandeta, nie klejcie zbyt mocno, bo potem będą problemy z ich usuwaniem. |
|
|
|
 |
Boni1962
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 11-04-2017, 12:53
|
|
|
Ja myślałem,że to się może samo odklejać,ale jak się tak dobrze trzyma,to ok.Jeżeli chodzi o jakość,to wygląda dobrze.Chromy są dobrze położone,więc jak masz jakieś złe doświadczenia to się podziel.Ja już przykleiłem,więc jak to mówią już"po ptakach"ale innych pewnie to zainteresuje. |
|
|
|
 |
|
|