|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.5V6] Alkantara na bocznych słupkach... |
Autor |
Wiadomość |
polar2000
Forumowicz
Auto: Montero
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-05-2017, 11:32 [3.5V6] Alkantara na bocznych słupkach...
|
|
|
Witam jak w temacie w sobotnie popołudnie wymyśliłem sobie że oboje sobie boczne słupki alkantara i tak właśnie zrobiłem mam jeszcze w planie zrobić słupki środkowe i kokpit ale ba to trzeba poświęcić trochę czasu ....co myślicie filmik na ty.. ..dodam że to mój debiut )
https://youtu.be/K4R_BFKkC7s |
|
|
|
 |
krzychu.dsg
Forumowicz
Auto: golf
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 25 Kwi 2017 Posty: 47 Skąd: z domu ;)
|
Wysłany: 09-05-2017, 23:40
|
|
|
Fajnie, że coś zrobiłeś, ale wygląda (nie) źle. Jak chcesz mieć dobrze to weź zrób po całości podsufitkę, deski bym nie ruszał póki co. Ale w sumie sam efekt nawet nieźle wyszedł
Serio jeździłem autami z czarną podsufitką i wiem ile to daje.
Plastiki pomaluj, najlepiej dobrymi farbami i kompresorem. Znajomy tak robił u siebie i wyszło fajnie, są instrukcje na internecie, więc nie będziesz miał problemu ze zrobieniem tego samemu. I nie martw się, że będzie ciemno we wnętrzu bo nie będzie.
I przy okazji polecam wyciszać każdy element,skoro zdejmujesz plastiki. W pajero powinno dać naprawdę dobry efekt. |
|
|
|
 |
|
|