|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer z takim wyposażeniem z Polskiego salonu? |
Autor |
Wiadomość |
macko555
Forumowicz
Auto: Seat Toledo II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-07-2017, 14:33 Lancer z takim wyposażeniem z Polskiego salonu?
|
|
|
Witam. Zainteresowałem się autem z linku:
https://www.otomoto.pl/of...html#1fc5ea5db2
Dość ciekawy egzemplarz. Tylko zastanawia mnie, czy takie wyposażenie w ogóle było w Polskich salonach. Automat z łopatkami, skóra? Te skrzynie ogólnie dobrze się sprawdzają? Samo auto chyba całkiem OK? Serwis w ASO, ponoć cały sprawdzany miernikiem i nie było stłuczki. Gość nie ma informacji, czy były regulowane zawory, dopiero we środę będzie mógł zajrzeć do książki. Sprzedaje facet, który wziął auto w rozliczeniu. |
|
|
|
 |
brylekVFR
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 SB 09r,VFR800FI
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 817 Skąd: WBR/ TSA Białobrzegi/Sandomierz
|
Wysłany: 07-07-2017, 15:50
|
|
|
Wyposażenie było, wersja Instyle, Skrzynia automatyczna CVT. Sprawdzają się tylko trzeba nauczyć się nią jeździć i ją polubić. |
|
 |
grzees
Forumowicz
Auto: Focus ST 2,0 Ecoboost
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Paź 2009 Posty: 54 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 07-07-2017, 23:29
|
|
|
Zastanów się. Taki rocznik, taki przebieg, taka cena. Za auto z tego rocznika ponad 30 tys ? Do tego jeden komplet kół oraz tylko 3 przebiegi w salonie Mitsubishi... Po za tym serwisy w książce serwisowej kończą się na przebiegu 73 tyśiące. W ASO ostatni raz było jak miało 53 tysiące... Także zadaj pytanie w jaki sposób jest udekumentowany przebieg Bo ja nie wiem To daje do myślenia |
|
|
|
 |
RalfPi
Mitsumaniak
Auto: Lancer1.8 SB'10,Giulietta 1.4
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Lis 2010 Posty: 3185 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 09-07-2017, 21:54
|
|
|
a mi się akurat (jako pierwsze chyba co Maciek podesłał) podoba!
Cena jest ok (bogata wersja, automat, średni przebiegi, chyba(!) pierwszy właściciel, jeżeli nie, to warto negocjować).
Lancer jednak trzyma cenę, więc te 33kzł za auto zadbane, co kosztowało circa 80k w salonie...
Mi się podoba! Może był walony i może jest po korekcie, bo świeci się jak psu glaca. |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 11-07-2017, 11:31
|
|
|
Trochę słabo z tym udokumentowanym przebiegiem. 3X ASO, 2X pan Jarosław, a gdzie reszta jeżeli taki zadbany i dopieszczany? Samochód odpicowany pod sprzedaż, nie lubię takich chwytów. |
|
|
|
 |
|
|