Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
pytanie co do egzemplarza lancera
Autor Wiadomość
Jurii 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-10-2017, 18:59   pytanie co do egzemplarza lancera

Witam chciałem Was zapytać czy moze jest ktoś z Włocławka znający się na lancerach i mógł by się że mną umówić na sprawdzenie tego auta oczywiście zapłacę za poświęcony mi czas https://www.otomoto.pl/of...html#aac88f4cd9

Iluzjonist4 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 09 SB
Wysłany: 05-10-2017, 19:17   

Witam, to jest moje ogłoszenie. Jakie masz pytania? Dzwoń jak coś. Myślę, że opis dałem szczegółowy.

Jurii 
Forumowicz

Wysłany: 05-10-2017, 19:48   

lub kogoś z Gliwic https://www.otomoto.pl/of...=olx#xtor=SEC-8

[ Dodano: 05-10-2017, 19:56 ]
Witam również pełny opis nie chce mi się załadować auto fajne zainwestowane lecz po prostu chciał bym kogos znającego się na rzeczy z włocławka lub łodzi teraz w sumie z łodzi kogoś poszukam żeby to nie był podstawiony kolega który za zachwalanie jeszcze zarobi bo osobie która nie zna się na rzeczy można dużo wmówić

Iluzjonist4 
Mitsumaniak

Wysłany: 05-10-2017, 20:42   

Spoko. Nie ma problemu. Na pw wysłałem jeszcze raz link do opisu bo szczegółowo się rozpisałem.

Jurii 
Forumowicz

Wysłany: 05-10-2017, 22:59   

dzięki sorki za podejrzenia ale dobre wyposażenie ma twoje autko i chce po prostu sprawdzić czy nie bawiłeś się w rajdowca i nie zajechales tego lancera bo jak jest w dobrym stanie to bym o nim pomyślał ponieważ takie przeróbki są fajne ale nie mam na nie czasu a tu miał bym gotowca

Iluzjonist4 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-10-2017, 00:46   

Nieufność jest dobrą oznaka szczególnie w czasach, kiedy janusze biznesu potrafią z 3aut zrobić jedno. Odnośnie modyfikacji w planach miałem jeszcze zmianę tłumika z przelotem, więc można się jeszcze bawić. Jednak nie zdążyłem . Jeśli pytasz czy jestem typem Seby, który piłuje pod tesco to odpowiedź brzmi nie. Raz, że to nie bmw, aby robić wiochę. Dwa jestem za stary na to, pewnie jeszcze 10lat temu sprawialoby to radość. Trzy to moje pierwsze auto, kupione za wypracowane godziny w pracy, więc do pierwszego auta zawsze podchodzi się z sentymentem i ostrożnością.
Jutro możesz zadzwonić i popytać na spokojnie o co chcesz. Nie ukrywam, że cieszyłbym się, gdyby któryś z mitsumaniaków kontynuował historię tego auta.

Jurii 
Forumowicz

Wysłany: 06-10-2017, 04:36   

ja patrzyłem na te części jako pierwsze z racji tego że oryginalny tłumik jest do D http://www.tuning1.com/info,154 ... http://www.tuning1.com/info,4795 możesz mi przesłać jeszcze zdjęcia przed naprawą i po oraz jak masz kilka zdjęć dodatkowych na niedzielę jestem ugadany z gościem na oglądanie mojego paska jak mi dobrze pójdzie to już będę mógł konkretnie się umawiać z kimś żebyśmy podjechali i obejrzeli miśka fakt już nie ten wiek na kręcenie baczkow bo człowiek dba o auto żeby nie wsadzić kasy bez sensu lecz przezorność nie zaszkodzi

Iluzjonist4 
Mitsumaniak

Wysłany: 06-10-2017, 11:46   

Napisz mi na pw maila

murek10 
Forumowicz
murek10

Auto: Galant V6 99r sedan, tiptronic
Wysłany: 09-10-2017, 13:49   

Myślę, że przez te felgi straciłeś kilku klientów na to auto :-/
2x Galant 2,0 - sedan 98, sedan 99

Iluzjonist4 
Mitsumaniak

Wysłany: 09-10-2017, 15:08   

To jest platidip (guma w sprayu) zrywa się jak reklamówkę. W każdej chwili do zerwania samodzielnego. Nie potrzeba ani sprzętu ani umiejętności czy fachowca.

Odpowiedz do tematu