|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 13-06-2007, 14:44 |
[CB4W 1.6] Wymiana kierownicy |
Autor |
Wiadomość |
patison1980 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-03-2007, 20:59 [CB4W 1.6] Wymiana kierownicy
|
|
|
Chcialem wymienic kierownice w moim Lancerze z 94r z kilku powodow, jest cienka, dwuramienna, zmienila kolor, plastik sie jakos lepi nawet po wyczyszczeniu, no i wyglad ma prawie jak od Trabanta. Zastanawialem sie czy jak bym znalazl gdzies na szrocie albo z ogloszenia kierownice od Lancera albo Colta od >96r cz bedzie pasowala
http://www.autoweek.nl/ca...=13010&cache=no
Ewentualnie kierownica od GLX
http://www.autoweek.nl/ca...d=7932&cache=no
Czy ktos moze wymienial kierownice w takim aucie jak moj na jakas inna? jakie sa rozmiary i jakie kierownice moga pasowac?
Dzieki |
Ostatnio zmieniony przez akbi 13-06-2007, 14:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sol2
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer CB4A - już nie automat
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 18 Skąd: Szczecin / Stargard
|
Wysłany: 20-03-2007, 12:53
|
|
|
ja wlasnie ostatnio wymienialem kierownice w Lancerku 94..ale z powodu awarii airbagu...wiem wiem..teraz powiecie, ze to ryzyko i po co rezygnowac z bezpieczenstwa....
ale...
wymiana systemu poduszki pow...to koszta kolo 1000....a to sporo..poza tym kiera z bagiem...to spore urzadzenie..a teraz mam milusie kolko ze skorki..o sporo mniejszym rozmiarze..hehe...
a tak serio..to same kolo z poduszka lezy u mnie..wolne..
a z naba do montazu to byla niezla zabawa ...ale w koncu gosc sciagnal odpowiednia i jest OK...jutro loookne co jest napisane na pudle od naby to powiem..z czego kiera bedzie pasowac..
pozdro... |
_________________ Był/będzie: Lancer 1.6 GLXi - remont
jest: Mitsu/Renault Laguna DCi- oszczędność..oszczędność.. |
|
|
|
 |
|
|