|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
OII 2,4 Mivec CVT 2010r. |
Autor |
Wiadomość |
duke254
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2,4 CVT,2011r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-12-2017, 13:39 OII 2,4 Mivec CVT 2010r.
|
|
|
Witam serdecznie,
chciałbym kupić auto jak w temacie z przebiegiem 80 tyś km, ale martwi mnie w nim kilka rzeczy:
1. ma postrzępione pasy bezp. od kierowcy (wystają nitki) i ciężko chodzą. Czy Wam też się to zdarzało? Wada materiału?
2. Czytałem, że miśki są głośne w środku powyżej 120km. Przejechałem się nim i nic mi nie przeszkadzało z wyjątkiem świstania w górnej części szyby od kierowcy. Szyba niby jest domknięta. Czy u Was też hałas jest w tym miejscu? Mam 198cm wzrostu.
3. Czy te skrzynie CVT są awaryjne?
Auto stoi u dealera Mitsubishi, mają ASO, ale nie chcą nic z tym robić. Oto link:https://www.otomoto.pl/oferta/mitsubishi-outlander-2-4-automat-salon-polska-serwisowany-aso-gwarancja-od-dealera-ID6zlTmb.html#c2c08d4e24
Z góry dzięki za wszelkie sugestie. |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-12-2017, 21:26
|
|
|
1. nie zdarzało się. Nie widzę powodów, dla których miało by to być przy 80 tys. km. oprócz zderzenia z zadziałaniem napinacza
2. Nie, generalnie huczy powietrze i koła. Zależy z czego się przesiadasz, odkryjesz najwyżej później.
3. nie. |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
|
|