|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.3] Światło stop |
Autor |
Wiadomość |
tors [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2018, 15:45 [MSS 1.3] Światło stop
|
|
|
Witam nie mogę sobie poradzić z prawym światłem stopu. Żarówka sprawna w gnieździe żarówki jest tylko minus. Lewe świeci i centralne na szybie też. Może ktoś doradzi co może być powodem? |
|
|
|
 |
Chupacabra
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-05-2018, 16:26
|
|
|
Spróbuj przeczyscic gniazdo, ja miałem podobny problem lecz z kierunkowskazem, była tam tak "blaszka" lekko ją podgiąłem i działa. |
|
|
|
 |
tors [Usunięty]
|
Wysłany: 18-05-2018, 18:53
|
|
|
Blaszki są świecące jak nowe. Miernikiem stwierdziłem brak napięcia po naciśnięciu pedału. Zauważyłem jeszcze coś bardzo dziwnego: każde puszczenie pedału hamulca powoduje zwiększenie obrotów silnika. Z 1000 obr potrafi dojść do 1800 po parokrotnym naciśnięciu hamulca. Ręce opadają.
[ Dodano: 21-05-2018, 12:07 ]
Problem rozwiązany, przyczyna prozaiczna rozłączył się kabelek połączony na skrętkę i zawinięty taśmą. Dziękuję Wszystkim za pomoc. Temat zamknięty. |
|
|
|
 |
|
|