|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
O III spryskiwacze reflektorów |
Autor |
Wiadomość |
Andreas34
Nowy Forumowicz brum-brum
Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-03-2018, 13:45 O III spryskiwacze reflektorów
|
|
|
Szerokości !
Czy ktoś wie może jak otworzyć klapy spryskiwaczy reflektorów na stałe lub na dłużej niż czas "psikania" ? Zauważyłem że jeden z nich jest źle ustawiony i płyn idzie zupełnie wszędzie tylko nie na reflektor ...
Bym poprawił chętnie ale nie wiem jak |
|
|
|
 |
cimoch
Forumowicz
Auto: Outlander 3.0GT 2017
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Lut 2011 Posty: 40 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 07-03-2018, 20:42
|
|
|
Po prostu złap go podczas piskania i przytrzymaj (konieczna pomoc drugiej osoby) lub po prostu podważ delikatnie i wysuń, nic się nie połamie. |
|
|
|
 |
Pio_alt1
Nowy Forumowicz Pio_alt
Auto: Mitsubishi Outlander SE 2017
|
Wysłany: 03-06-2018, 10:11 Montaż spryskiwaczy Outlander 2,4 2017 USA
|
|
|
Witam
Czy ktoś orientuje się jak podłączyć spryskiwacze reflektorów do Outlandera 2,4 z 2017r wersja USA, dodam że mam już spryski w zderzakach, zbiornik z pompką na dwa przewody, ale z tego co widzę jest brak instalacji https://www.galerieallegr...0393603/1#zdj3, nie ma wtyczki do pompki, jedyna dwu pinowa wolna wtyczka jest umiejscowiona nad mocowaniem prawego amortyzatora.
Najprostszym sposobem byłoby zamontować przycisk do spryskiwania, już taki znalazłem tutaj:http://allegro.pl/corolla-e15-przelacznik-spryskiwacza-reflektorow-i6941030445.html
znaleźć 12v puścić na pompkę przez przekaźnik i po sprawie.
Jeżeli jest inne proszę rozwiązanie to proszę o rady, z góry dziękuje. |
|
|
|
 |
|
|