prośba o ocenę |
Autor |
Wiadomość |
Kamil23724
Nowy Forumowicz
Auto: -??
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-04-2018, 12:01 prośba o ocenę
|
|
|
Witam wszystkich .
Jestem nowy na tym forum, na razie nie mam jeszcze swojego Lancera ale mam nadzieję niedługo to zmienić ;p , i tu pojawia się ogłoszenie z allegro
http://allegro.pl/lancer-...0.html#imglayer
niestety prawie 400 km od mojego domu . auto sprowadzone z danii więc sprawdziłem przebieg i się zgadza nie było też odnotowanych większych szkód . Być może miał ktoś do czynienie a tym autkiem lub mieszka niedaleko. będę wdzięczny za każdą sugestię . |
|
|
|
 |
tyku
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Pomógł: 56 razy Dołączył: 25 Sty 2012 Posty: 3004 Skąd: INTERNET
|
Wysłany: 03-04-2018, 12:24
|
|
|
Ramka grilla srebrna była wymieniana, to pewnie jakaś przygoda z przodu była. |
_________________ MITSUBISHI LANCER 1.8 (4B10) Sportback - Red Metallic (P26)
Rok produkcji: 2010.
 |
|
|
|
 |
Kamil23724
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 03-04-2018, 13:19
|
|
|
Zastanawiam się też nad np. Autotesto . To wydatek ok 350 zł ale czas paliwo i nerwy też są trochę warte , ich raporty wyglądają w miarę profesjonalnie |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 03-04-2018, 16:20
|
|
|
tyku, Tak z ciekawości po czym to rozpoznałeś?
Ja widzę tylko różnicę w szczelinach między zderzakiem a reflektorami i zderzakiem, a maską.
Ramka wokół halogena od strony pasażera też ma dziwne otarcie.
PS Ciekawi mnie do czego są te oczka na haczyki pod kierownicą?
PSS Kiedyś skorzystałem z autotesto i byłem bardzo zadowolony z dokładności raportu (udało mi się ominąć ulepa). Równocześnie czytałem też, że to sporo zależy od tego na jakiego "eksperta" się trafi i samo autotesto nie ponosi żadnej odpowiedzialności, jeśli raport-ekspert coś pominie. (A może to były tylko wypociny zdenerwowanych handlarzy?) |
|
|
|
 |
Kamil23724
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 04-04-2018, 11:10
|
|
|
Dzwoniłem do właściciela co do tych haczyków też twierdzi że nie wie do czego służą, podobno cały w oryginalnym lakierze . przebieg przeglądy i ewentualne szkody z ubezpieczenia sprawdzone na duńskich stronach i wszystko ok . jest tylko problem z tablicami ponieważ nie można na nich jeździć więc albo trzeba ryzykowac mandat i lawetę albo wracać po czerwone tablice do swojego urzędu komunikacji ??? |
|
|
|
 |
jarekl
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
|
Wysłany: 04-04-2018, 13:08
|
|
|
HUGIO napisał/a: | tyku, Tak z ciekawości po czym to rozpoznałeś?
Ja widzę tylko różnicę w szczelinach między zderzakiem a reflektorami i zderzakiem, a maską.
Ramka wokół halogena od strony pasażera też ma dziwne otarcie.
PS Ciekawi mnie do czego są te oczka na haczyki pod kierownicą?
PSS Kiedyś skorzystałem z autotesto i byłem bardzo zadowolony z dokładności raportu (udało mi się ominąć ulepa). Równocześnie czytałem też, że to sporo zależy od tego na jakiego "eksperta" się trafi i samo autotesto nie ponosi żadnej odpowiedzialności, jeśli raport-ekspert coś pominie. (A może to były tylko wypociny zdenerwowanych handlarzy?) |
oryginalna chromowana ramka jest 2cześciowa (widać łączenia na dolnej belce blisko rogów):
 |
|
|
|
 |
krzysiek007
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma
|
Wysłany: 11-08-2018, 09:18
|
|
|
Czyli te wszystkie chromowane ramki bez tych łączeń,to jakieś tańsze zamienniki,że nie mają tych łączeń. Zauważyłem to w ogłoszeniu,które mnie już wcześniej zainteresowało i jak się dokładnie przyjrzałem,to faktycznie niema tych łączeń,wiec coś już musiało sie dziac
https://www.otomoto.pl/of...html#7962ff2901 |
|
|
|
 |
|