Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
prośba o ocenę
Autor Wiadomość
Kamil23724 
Nowy Forumowicz

Auto: -??
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-04-2018, 12:01   prośba o ocenę

Witam wszystkich .
Jestem nowy na tym forum, na razie nie mam jeszcze swojego Lancera ale mam nadzieję niedługo to zmienić ;p , i tu pojawia się ogłoszenie z allegro
http://allegro.pl/lancer-...0.html#imglayer
niestety prawie 400 km od mojego domu . auto sprowadzone z danii więc sprawdziłem przebieg i się zgadza nie było też odnotowanych większych szkód . Być może miał ktoś do czynienie a tym autkiem lub mieszka niedaleko. będę wdzięczny za każdą sugestię .

tyku 
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Wysłany: 03-04-2018, 12:24   

Ramka grilla srebrna była wymieniana, to pewnie jakaś przygoda z przodu była. :roll:

Kamil23724 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 03-04-2018, 13:19   

Zastanawiam się też nad np. Autotesto . To wydatek ok 350 zł ale czas paliwo i nerwy też są trochę warte , ich raporty wyglądają w miarę profesjonalnie

HUGIO 
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Wysłany: 03-04-2018, 16:20   

tyku, Tak z ciekawości po czym to rozpoznałeś?

Ja widzę tylko różnicę w szczelinach między zderzakiem a reflektorami i zderzakiem, a maską.
Ramka wokół halogena od strony pasażera też ma dziwne otarcie.

PS Ciekawi mnie do czego są te oczka na haczyki pod kierownicą?

PSS Kiedyś skorzystałem z autotesto i byłem bardzo zadowolony z dokładności raportu (udało mi się ominąć ulepa). Równocześnie czytałem też, że to sporo zależy od tego na jakiego "eksperta" się trafi i samo autotesto nie ponosi żadnej odpowiedzialności, jeśli raport-ekspert coś pominie. (A może to były tylko wypociny zdenerwowanych handlarzy?)

Kamil23724 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 04-04-2018, 11:10   

Dzwoniłem do właściciela co do tych haczyków też twierdzi że nie wie do czego służą, podobno cały w oryginalnym lakierze . przebieg przeglądy i ewentualne szkody z ubezpieczenia sprawdzone na duńskich stronach i wszystko ok . jest tylko problem z tablicami ponieważ nie można na nich jeździć więc albo trzeba ryzykowac mandat i lawetę albo wracać po czerwone tablice do swojego urzędu komunikacji ??? :shock:

jarekl 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer
Wysłany: 04-04-2018, 13:08   

HUGIO napisał/a:
tyku, Tak z ciekawości po czym to rozpoznałeś?

Ja widzę tylko różnicę w szczelinach między zderzakiem a reflektorami i zderzakiem, a maską.
Ramka wokół halogena od strony pasażera też ma dziwne otarcie.

PS Ciekawi mnie do czego są te oczka na haczyki pod kierownicą?

PSS Kiedyś skorzystałem z autotesto i byłem bardzo zadowolony z dokładności raportu (udało mi się ominąć ulepa). Równocześnie czytałem też, że to sporo zależy od tego na jakiego "eksperta" się trafi i samo autotesto nie ponosi żadnej odpowiedzialności, jeśli raport-ekspert coś pominie. (A może to były tylko wypociny zdenerwowanych handlarzy?)

oryginalna chromowana ramka jest 2cześciowa (widać łączenia na dolnej belce blisko rogów):

krzysiek007 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma
Wysłany: 11-08-2018, 09:18   

Czyli te wszystkie chromowane ramki bez tych łączeń,to jakieś tańsze zamienniki,że nie mają tych łączeń. Zauważyłem to w ogłoszeniu,które mnie już wcześniej zainteresowało i jak się dokładnie przyjrzałem,to faktycznie niema tych łączeń,wiec coś już musiało sie dziac
https://www.otomoto.pl/of...html#7962ff2901

Odpowiedz do tematu