|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8] Problem z klimą |
Autor |
Wiadomość |
tanemar [Usunięty]
|
Wysłany: 22-03-2007, 10:54 [Cari 1.8] Problem z klimą
|
|
|
Witam
Mam problem z klimatronikiem otóż od paru dni chodzi cały czas w trybie ECO i nie można przełączyć jej na tryb normalny. Przycisk śnieżynki działa tylko w dwóch pozycjach ECO albo klima wyłączona. Nie wiem czy może być to kwestia panela czy raczej sprężarki a może jeszcze coś innego? Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
burzasty [Usunięty]
|
Wysłany: 31-03-2007, 23:29 problem z klima
|
|
|
wcisnij max cool po tym zabiegu u mnie znika znaczek ECO ,moze tylko cos poprzestawiales?? |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 98 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 4814 Skąd: Łódź
|
Wysłany: 01-04-2007, 11:41
|
|
|
tam sie nie da nic przestawić...IMo mógł paść przekaźnik, albo jest problem z przyciskiem |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
tanemar [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2007, 12:08
|
|
|
Dzięki za sugestie, od jutra biorę Cari na warsztat zobaczę co z tą klimą. Mam tylko nadzieję że obejdzie sie bez większych kosztów bo muszę jeszcze zrobić poduchę pod silnikiem i pompę paliwa bo ledwie dycha. |
|
|
|
 |
|
|