|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi Outlander III gen Intense benzyna + gaz |
Autor |
Wiadomość |
elgato64
Nowy Forumowicz
Auto: Honda Accord
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-05-2018, 10:35 Mitsubishi Outlander III gen Intense benzyna + gaz
|
|
|
Witajcie. Mam pytanie odnośnie zakupu Mitsubishi Outlander Intense III gen w benzynie. Czy orientujecie się za ile po upustach można "wyrwać" ten samochód ? Cena katalogowa swoją drogą, jakieś upusty standardowe swoją, ale wiem, że można negocjować. Chciałbym się przygotować na rozmowę z dealerem. Drugie pytanie to takie, gdzie mogę w salonie zamówić z instalacją gazową. Byłem w salonie w Sosnowcu i powiedzieli, że nie robią, ale na forum przeczytałem, że niektóre salony współpracują z firmamy instalującymi instalacje gazowe i nie traci się gwarancji na silnik (u mnie w salonie Pan powiedział, że mogę na własną rękę, ale na silnik stracę gwarancję).
Dzięki wszystkim za informację i za ewentualne sugestie, na które rzeczy powinienem zwrócić uwagę przy zakupie |
|
|
|
 |
Brodzins
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2016 2.0 Pb CVT
Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Sie 2018 Posty: 358 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 20-08-2018, 08:42
|
|
|
Podepnę się pod temat kolegi wyżej:
- Czy jakiś salon w Małopolsce lub na Śląsku zamontuje LPG bez utraty gwarancji? |
|
 |
elgato64
Nowy Forumowicz
Auto: Honda Accord
|
Wysłany: 03-10-2018, 22:42
|
|
|
Jeśli chodzi o mnie, to temat zamknięty, bo samochód już kupiłem.
Jeśli chodzi o pytanie kolegi odnośnie LPG, to ja dostałem informację, że Mitsubishi nie montuje w ogóle instalacji LPG. Można to zrobić samemu, ale traci się gwarancję na silnik |
|
|
|
 |
Brodzins
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2016 2.0 Pb CVT
Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Sie 2018 Posty: 358 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 06-10-2018, 22:22
|
|
|
" elgato64 napisał/a: | eśli chodzi o pytanie kolegi odnośnie LPG, to ja dostałem informację, że Mitsubishi nie montuje w ogóle instalacji LPG. Można to zrobić samemu, ale traci się gwarancję na silnik |
Tak, też to przewałkowałem.
Jak Bóg da, poczekam do końca gwarancji i wtedy założę....
Gdyby komuś miało się przydać, podpinam oficjalną wiadomość z ASO na temat montażu LPG:
"Jako autoryzowany serwis nie dokonujemy montażu instalacji LPG i raczej nie rekomendujemy jej montażu.
Jeżeli instalacja zostanie zamontowana to gwarancja zostaje ograniczona o wszystkie te elementy w które nastąpiła ingerencja w związku z montażem instalacji LPG oraz te elementy które ulegną uszkodzeniu w związku z eksploatacją pojazdu wyposażonego w instalację LPG. |
|
 |
|
|