|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kontrolka A w kółeczku ze strzełką |
Autor |
Wiadomość |
wielas
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsybisi Outlander
Kraj/Country: Portugal
|
Wysłany: 21-10-2018, 14:03 Kontrolka A w kółeczku ze strzełką
|
|
|
witam.
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Outlandera III z 2016 roku benzyna 2.0. Auto przebieg 26 000 km. Samochód sprowadzony z Niemiec i nigdzie nie mogę znaleźć do niego instrukcji pdf w języku polskim. Jeżeli moje pytanie jest w złym miejscu na forum proszę o przerzutkę. Pytanie od czego jest kontrolka A w kółeczku, na końcu kółeczka strzałka. Mogę tą funkcję wyłączyć przyciskiem z prawej strony kierownicy. Gdzieś wyczytałem ze jest to system wyłączania silnika przy krótkich postojach(np światłą), tylko u mnie jest funkcja włączona a autko nie gaśnie na światłach.
Proszę o pomoc.
PS jak ktoś ma instrukcję pdf do tego modelu w języku polskim proszę o info.
:0) |
_________________ wielas |
|
|
|
 |
RedAxe
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2016 2.0 MT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-10-2018, 14:25
|
|
|
Witam.
To system stop&go. Aby zadziałał w wersji z manualną skrzynią biegów trzeba wybić na luz i puścić sprzęgło, wtedy gaśnie silnik. W momencie wciśnięcia sprzęgła odpala. Oczywiście kontrolka musi świecić na zielono. |
|
|
|
 |
|
|