|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamykanie z pilota-drzwi kierowcy się nie ryglują |
Autor |
Wiadomość |
NastyMosquito
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero Sport 2,5 TD 1999r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-01-2019, 21:02 Zamykanie z pilota-drzwi kierowcy się nie ryglują
|
|
|
Witam.
Dziś zamontowałem centralkę, dzięki której można zamknąć i otworzyć auto z pilota.Wszystko fajnie działa ale nie ryglują się drzwi kierowcy.Czy to możliwe, że w drzwiach nie ma siłownika...?Dopiero po zamontowaniu wyczytałem, że nie montowano ich w tamtych latach w niektórych samochodach ze względu na oszczędności (mój model 1999r). Proszę o podpowiedzi jak poradzić sobie z problemem i w pełni cieszyć się sterowaniem zamkami z pilota
Z góry dziękuję !
Porobiłem dziś zdjęcia.Do zamka drzwi pasażera dochodzą dwa przewody, z kolei do zamka po stronie kierowcy owszem, przewody są ale nie dochodzą do samego zamka tylko podklejone są na drzwiach( biała wtyczka).
Panowie, jakieś pomysły.....?
https://tufotki.pl/WCJTz
[ Komentarz dodany przez: Bizi78: 12-01-2019, 12:39 ]
Poprawiłem linka. |
Ostatnio zmieniony przez NastyMosquito 12-01-2019, 14:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|