|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
COLT Radio-Komputer pokładowy |
Autor |
Wiadomość |
aioldom
Nowy Forumowicz
Auto: Colt
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-03-2019, 11:32 COLT Radio-Komputer pokładowy
|
|
|
Mam pytanie, proszę o podpowiedz (Colt 2010 1.3 ), auto nie posiada przycisków w kierownicy. Jeśli podłączę oryginalne radio zyskam wskazania spalania i coś jeszcze po naciśnięciu przycisku MODE/SET ? Dodatkowo dopytam czy po dołożeniu do kierownicy kompletu przycisków(w późniejszej perspektywie z lewej i prawej strony ) sterowanie radiem i tempomat zadziałają?
[ Dodano: 14-03-2019, 14:11 ]
Dzisiaj przyszło radio, podłączyłem do oryginalnej instalacji i sukces . Jest tak jak chciałem i się spodziewałem. Na wyświetlaczu lcd miedzy zegarami można ustawić wskazania spalania itd(gdyby ktoś się zastanawiał to radio nie wymagało kodu) |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 14-03-2019, 14:47
|
|
|
aioldom napisał/a: | Dodatkowo dopytam czy po dołożeniu do kierownicy kompletu przycisków |
musisz też zmienić taśmę pod kierownicą
ja zmieniałem w starszej wersji i po wymianie kierownicy i taśmy działa sterowanie radiem.
co do tempomatu - musi być fizycznie w aucie moduł. |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
aioldom
Nowy Forumowicz
Auto: Colt
|
Wysłany: 13-05-2019, 15:57
|
|
|
Dzięki za podpowiedz. Zamówiłem już kierownice. Czujnik pedału sprzęgła. Kostka do niego w moim egzemplarzu była przyklejona taśmą do wiązki nad pedałem sprzęgła. Z tego co doczytałem to loteria czy mam taśmę gotowa na taka instalacje i czy mam moduł tempomatu. Zobaczymy jak zajrzę do tego. Jak nie będzie działać będę drążyć temat.
[ Dodano: 15-05-2019, 12:41 ]
https://forum.mitsumaniaki.pl/album_pic.php?pic_id=2067
Moja taśma wygląda tak widok z góry.
https://forum.mitsumaniaki.pl/album_pic.php?pic_id=2068
Tak od dołu.
Czy na pewno mam zamawiać nowa taśmę? |
|
|
|
 |
|
|