|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero 3 skrzynia zablokowana |
Autor |
Wiadomość |
RadoBB
Nowy Forumowicz
Auto: Montero 2005 3.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-05-2019, 18:00 Pajero 3 skrzynia zablokowana
|
|
|
Witam
Aktualnie mam problem z właściwie Monterem 3.8, mianowicie:
żona zostawiła samochód na górce bez ręcznego, lewarka nie szło wrzucić z P Na R. Próbowałem przpchac go do góry żeby się odblokować.
Żona siedziała w aucie i próbowała wrzucić bieg. Lewarek przeskoczył i nic! Chodzi bardzo ciezko i Nie zapina teraz nic! Nie da się wrzucić P ani wyciągnąć kluczyka..jakieś sugestie?
Wchodzi tylko R i N jedzie normalnie.
P0705
Po zdjeciu obudowy lewarka czasami uda się że zapala się P i D
jednocześnie. Zapala w okolicach N
... |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 27-05-2019, 07:53 Re: Pajero 3 skrzynia zablokowana
|
|
|
RadoBB napisał/a: | Witam
Aktualnie mam problem z właściwie Monterem 3.8, mianowicie:
żona zostawiła samochód na górce bez ręcznego, lewarka nie szło wrzucić z P Na R. Próbowałem przpchac go do góry żeby się odblokować.
Żona siedziała w aucie i próbowała wrzucić bieg. Lewarek przeskoczył i nic! Chodzi bardzo ciezko i Nie zapina teraz nic! Nie da się wrzucić P ani wyciągnąć kluczyka..jakieś sugestie?
Wchodzi tylko R i N jedzie normalnie.
P0705
Po zdjeciu obudowy lewarka czasami uda się że zapala się P i D
jednocześnie. Zapala w okolicach N
... |
coś z linka, coś z pozycjonerem, coś z oska na ktorej zamontowany jest pozycjoner w skrzyni. N apoczątek te trzy rzeczy sprawdz. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
RadoBB
Nowy Forumowicz
Auto: Montero 2005 3.8
|
Wysłany: 30-05-2019, 16:32
|
|
|
Sprawdziłem wszystko co radziles, niestety nie stwierdziłem usterki. Auto dojechało do warsztatu, stwierdzili że tam było pogiete i pourywane w skrzyni i trzeba było dostać się do sterownika. Nie znam się na automatach także dokładnie nie powiem. Działa w każdym razie. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 03-06-2019, 08:21
|
|
|
RadoBB napisał/a: | Sprawdziłem wszystko co radziles, niestety nie stwierdziłem usterki. Auto dojechało do warsztatu, stwierdzili że tam było pogiete i pourywane w skrzyni i trzeba było dostać się do sterownika. Nie znam się na automatach także dokładnie nie powiem. Działa w każdym razie. |
????? |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|