strony z tuningiem i czesciami? |
Autor |
Wiadomość |
zln2 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2007, 20:49 strony z tuningiem i czesciami?
|
|
|
jezeli ktos zna jakies stront z tuningiem i czesciami do tuningu lancera 92 to niech zapoda.Dziex
[ Dodano: 01-04-2007, 15:39 ]
nie no.Nie mówcie mi że lancer 92 zawsze bedzie serią i nie da sie go jakos zmodyfikowac,upiekszyc Normalnie nie wierze. Musicie znac jakies sklepy chociaz. |
|
|
|
 |
Qbus [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2007, 23:05
|
|
|
w krakowie jest fajna hala z częściami do japończyków jeśli Ci to pomoże to daj znać |
|
|
|
 |
zln2 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2007, 21:58
|
|
|
no kraków to troche daleko. dlatego szukam coś najlepiej przez internet. ale na wszelki wypadek mógłbys mi podać adres to jak bym byl w pobliżu to bym wstąpił. i w jakich godzinach jest to otwarte? |
|
|
|
 |
Optic
Mitsumaniak 00693/KMM :)

Auto: Gal EA2A A/T K-tronik Prestige
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 149 Skąd: bardziej na południe
|
Wysłany: 04-04-2007, 12:50
|
|
|
zln2, a jaki scislej tuning Cie interesuje? Optyczny, mechaniczny?
Jesli chodzi o optyczne sprawy, to chocby na Allegro znajdziesz mase stuffu uniwersalnego, ze swiecacymi zakretkami na wentyle wlacznie. Z mechanicznym bedzie gorzej, ale rowniez mozna sie oprzec w duzej mierze o uniwersalne czesci, dostepne na Allegro (ze sklepow moto).
Swoja droga sam tez sie za tym rozgladam, wiec umowmy sie ze gdy ktorys z nas cos znajdzie to podesle w tym watku link, co Ty na to? |
|
 |
Qbus [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2007, 16:46
|
|
|
Kraków ul.Łowińskiego 54 tel. 602-42-46-44 jest tam hala gdzie goście sprowadzają części z Korei i Japonii normalnie wszystko tam jest poza białymi kierunkowstazami do mojego miśka
chyba nigdy ich nie znajdę:( |
|
|
|
 |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2007, 21:11
|
|
|
co do białych kierunkowskazów Qbus, to ja jusz sie pogodziłem ze ich raczej nieznajde ostatmio byłem na giełdzie w gliwicach i nic wszystko obeszłem i nic .tak to jest jak sie posiada autko kturego sie niewiduje zbyt czesto na drogach ,ale to jest chyba najwieksza przyjemnosc z posiadania takiego samochodziku |
|
|
|
 |
Optic
Mitsumaniak 00693/KMM :)

Auto: Gal EA2A A/T K-tronik Prestige
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 149 Skąd: bardziej na południe
|
Wysłany: 05-04-2007, 15:32
|
|
|
Hmm, to bede chyba musial sobie autoalarm na te klosze zalozyc.
Dobrze ze nie zlozylem ich w ofierze kiedy upolowalem dzika... |
|
 |
Qbus [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|