Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
strony z tuningiem i czesciami?
Autor Wiadomość
zln2
[Usunięty]

Wysłany: 26-03-2007, 20:49   strony z tuningiem i czesciami?

jezeli ktos zna jakies stront z tuningiem i czesciami do tuningu lancera 92 to niech zapoda.Dziex :wink:

[ Dodano: 01-04-2007, 15:39 ]
nie no.Nie mówcie mi że lancer 92 zawsze bedzie serią i nie da sie go jakos zmodyfikowac,upiekszyc :cry: Normalnie nie wierze. Musicie znac jakies sklepy chociaz.

Qbus
[Usunięty]

Wysłany: 01-04-2007, 23:05   

w krakowie jest fajna hala z częściami do japończyków jeśli Ci to pomoże to daj znać

zln2
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2007, 21:58   

no kraków to troche daleko. dlatego szukam coś najlepiej przez internet. ale na wszelki wypadek mógłbys mi podać adres to jak bym byl w pobliżu to bym wstąpił. i w jakich godzinach jest to otwarte?

Optic 
Mitsumaniak
00693/KMM :)

Auto: Gal EA2A A/T K-tronik Prestige
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-04-2007, 12:50   

zln2, a jaki scislej tuning Cie interesuje? Optyczny, mechaniczny?
Jesli chodzi o optyczne sprawy, to chocby na Allegro znajdziesz mase stuffu uniwersalnego, ze swiecacymi zakretkami na wentyle wlacznie. Z mechanicznym bedzie gorzej, ale rowniez mozna sie oprzec w duzej mierze o uniwersalne czesci, dostepne na Allegro (ze sklepow moto).

Swoja droga sam tez sie za tym rozgladam, wiec umowmy sie ze gdy ktorys z nas cos znajdzie to podesle w tym watku link, co Ty na to?

Qbus
[Usunięty]

Wysłany: 04-04-2007, 16:46   

Kraków ul.Łowińskiego 54 tel. 602-42-46-44 jest tam hala gdzie goście sprowadzają części z Korei i Japonii normalnie wszystko tam jest poza białymi kierunkowstazami do mojego miśka
chyba nigdy ich nie znajdę:(

damianrally
[Usunięty]

Wysłany: 04-04-2007, 21:11   

co do białych kierunkowskazów Qbus, to ja jusz sie pogodziłem ze ich raczej nieznajde ostatmio byłem na giełdzie w gliwicach i nic wszystko obeszłem i nic .tak to jest jak sie posiada autko kturego sie niewiduje zbyt czesto na drogach ,ale to jest chyba najwieksza przyjemnosc z posiadania takiego samochodziku :)

Optic 
Mitsumaniak
00693/KMM :)

Auto: Gal EA2A A/T K-tronik Prestige
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-04-2007, 15:32   

Hmm, to bede chyba musial sobie autoalarm na te klosze zalozyc. :D
Dobrze ze nie zlozylem ich w ofierze kiedy upolowalem dzika... :P

Qbus
[Usunięty]

Wysłany: 12-04-2007, 15:38   

http://www.mitsuczesci.pl/index.php