|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chlapacze do Mitsubishi Space Star'a |
Autor |
Wiadomość |
maja21
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-11-2018, 21:50 Chlapacze do Mitsubishi Space Star'a
|
|
|
Poznałam cenę oryginalnych chlapaczy do SS'a w wersji z listwą progową. Około 360zł bez montażu co wydaje mi się trochę śmieszne widząc jak ten chlapacz wygląda
Może ktoś ma informacje gdzie można by było je kupić trochę korzystniej? |
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Pomógł: 90 razy Dołączył: 28 Maj 2014 Posty: 2310 Skąd: Chorzów
|
|
|
|
 |
maja21
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 03-11-2018, 01:21
|
|
|
Chodziło mi o oryginalne chlapacze, takie uniwersalne nie są zbytnio estetyczne |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21010 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
apg2312
Mitsumaniak

Auto: Honda Accord VII 2.0 2003
Pomógł: 90 razy Dołączył: 28 Maj 2014 Posty: 2310 Skąd: Chorzów
|
Wysłany: 03-11-2018, 16:48
|
|
|
maja21 napisał/a: | takie uniwersalne nie są zbytnio estetyczne |
Po pierwsze, to nie są uniwersalne, tylko do Space Stara i co najwyżej Carismy. To raz.
Po drugie, jest to tylko kawałek gumy, który i tak jest niebyt widoczny, i na pewno nikt ich nie podziwia z bliska - mam właśnie taki komplet za 4 dychy kupiony ponad rok temu Allegro. I mogę Ci gwarantować, że swoje zadanie spełnia, a ani z bliska, ani tym bardziej z daleka byś się nie zorientował, że to podróbki, a nie ori.
A po trzecie - możesz kupić komplet ori chlapaczy w ASO za (jak sam napisałeś) 360 zł, możesz za 150, możesz zamienniki za 40. Mi by było po prostu szkoda niepotrzebnie wyrzucać pieniędzy. Ale to Twoja kasa, kupuj, co chcesz, gdzie chcesz i za ile chcesz |
_________________ Adam
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem...
 |
|
|
|
 |
lech55
Forumowicz
Auto: Space Star 1,2l 2018r,był Colt
Pomógł: 7 razy Dołączył: 02 Lis 2014 Posty: 200 Skąd: Chojnów
|
Wysłany: 16-11-2019, 13:16 Re: Chlapacze do Mitsubishi Space Star'a
|
|
|
maja21 napisał/a: | Poznałam cenę oryginalnych chlapaczy do SS'a w wersji z listwą progową. Około 360zł bez montażu co wydaje mi się trochę śmieszne widząc jak ten chlapacz wygląda
Może ktoś ma informacje gdzie można by było je kupić trochę korzystniej? |
Kupowałem oryginalne chlapacze przednie do SS we Wrocławiu za niespełna 180 PLN. Zamienników nie polecam. |
|
|
|
 |
|
|