|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dodatkowe lusterka sferyczne - redukcja martwego pola |
Autor |
Wiadomość |
nokufano
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2011 2.0 b
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-03-2020, 10:45 Dodatkowe lusterka sferyczne - redukcja martwego pola
|
|
|
Witajcie,
Niedawno awansowałem z Outlandera I na II i jedną z pierwszych rzeczy jakie zauważyłem to spore martwe pole w lusterkach. Chciałbym na to jakoś zaradzić i stąd moje pytanie - jakie są Wasze doświadczenia z lusterkami akcesoryjnymi? Lepiej zamontować dodatkowe większe pod/nad lusterkiem czy wystarczy małe sferyczne przyklejane do powierzchni oryginalnego lusterka?
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
elmundialo
Forumowicz elmundialo
Auto: outlander 2.4 MIVEC CVT
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Lis 2014 Posty: 136 Skąd: lesna
|
Wysłany: 11-03-2020, 14:24
|
|
|
Te naklejane trzymało mi dopóki słońce nie świeciło w lusterko. Trzymało dwa tyg i zostawiłem auto na kilka dni w słońcu i lusterka na ziemi. Moze jakieś naprawdę firmowe trzymają ,ale na tych z allegro porażka. |
|
|
|
 |
kajos
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 Helmut
Pomógł: 27 razy Dołączył: 09 Mar 2017 Posty: 1090 Skąd: Chodziez
|
Wysłany: 11-03-2020, 15:54
|
|
|
najwazniejsze zeby bylo z szkla
a przykleic mozna silikonem-napewno bedzie trzymac |
_________________ Mam schematy elektryczne do Outlandera II. Jak ktos chce to daj znac |
|
|
|
 |
|
|