|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Rejestracja ciężarowego l200 anglika N1 |
Autor |
Wiadomość |
jakub_85
Nowy Forumowicz
Auto: L200
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-06-2020, 06:04 Rejestracja ciężarowego l200 anglika N1
|
|
|
Witam
Nie mam już sił a może ktoś miał podobny problem nawet nie wiem czy zakładanie nowego tematu to dobry pomysł ale jestem zdesperowany
Otóż pracuje w lesie do teraz myślałem że grand Vitara I to jest wystarczający środek transportu w lesie aż postanowiłem sprowadzić l200 z Irlandii północnej i zakochałem się w tym aucie
Kierownica mi wogole nie przeszkadza.
Zmieniłem lampy mijania,przeciwmgielne przełożyłem,naprawiłem inne usterki.Pojechalem na przegląd zerowy, przeszedłem bez uwag,ucieszyłem się że w dowodzie angielskim jest adnotacjja N1 ponieważ nie musiałem płacić akcyzy, po dojechaniu do domu zadzwonił diagnosta i powiedział że nie mam prawa zarejestrowac
Ponieważ ciężarówki z kierownicą po prawej stronie nie zarejestruje tylko osobowy M1
Powiedział że mogę próbować w okręgowej stacji ale będzie ciężko wspominał o rzeczoznawcy
Nie chcę go sprzedawać,bo trochę włożyłem z ojcem w niego pracy
Przekładka chyba też odpada bo pewnie będą znowu jakieś komplikacjje
Szczerze to nie wiem co mam zrobić, bez ubezpieczenia i przeglądu raz się uda a raz nie
Czy spotkał się ktoś z takim problem. L200 jest z 2004 roku |
_________________ Jakub |
|
|
|
 |
|
|