|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Obrotomierz |
Autor |
Wiadomość |
mrcng
Forumowicz
Auto: Lancer CSW 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-05-2020, 11:03 Obrotomierz
|
|
|
Witam, mam taki nietypowy problem. Przestał mi działać obrotomierz, po wizycie u mechanika. Mechanik wymieniał oleje, filtry, poduszkę amortyzatora, nic co jest związane z obrotomierzem. Zareklamowałem usługę. Rozkręcili licznik, nic nie stwierdzili. Obrotomierz raz działa, a raz nie. Rożnie, niezależnie od pogody, temperatury, obrotów. CO robić? Miał ktoś taki przypadek? |
|
|
|
 |
FredPL
Forumowicz
Auto: Lancer VII Kombi 2.0 2006 LPi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Lis 2014 Posty: 211 Skąd: Przemyśl / Rzeszów
|
Wysłany: 29-05-2020, 20:52
|
|
|
Jak masz ELM327 to podepnij się do kompa za pomocą Torque i zobaczy czy on też Ci będzie podawał błędne odczyty, jeśli tak to raczej nie wina zegarów, a czegoś w kompie czy jakimś czujniku, czujnik położenia wału może ? W każdym razie bez odwiedzin u jakiegoś elektryka się chyba nie obędzie. |
_________________ Jest - Lancer VII Wagon 2006 2.0 135KM + LPi
Było - VW Golf 4 1.9 TDI 90KM @ 110KM
Było - Carisma II Avance 2002 1.9 DI-D HP 115KM |
|
|
|
 |
|
|