|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupno Outlandera II z lpg |
Autor |
Wiadomość |
DawidRy
Nowy Forumowicz
Auto: Szukam Outlandera
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-06-2020, 20:17 Kupno Outlandera II z lpg
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów. Jest to mój pierwszy post na tym forum. Przymierzam się do kupna swojego pierwszego Outlandera. Chciałbym, aby było to auto z instalacją gazową, choć to nie jest konieczny warunek. Może lepiej kupić bez lpg i założyć samemu? Najlepiej ze skrzynią manualną i silnikiem 2.4. Dobrze jakby był 7-osobowy.
Wpadło mi w oko takie ogłoszenie:
https://www.olx.pl/oferta...html#fa488eddb0
Czy ktoś oglądał może ten egzemplarz? Chętnie posłucham rad dotyczących kupna używanego OII. Przekopałem już forum w poszukiwaniu informacji dotyczących instalowania lpg i czuję się, jakbym znalazł się w punkcie wyjścia - jedni odradzają, inni chwalą. Decyzję o posiadaniu/montażu lpg będę musiał podjąć sam, ale gdyby się okazało, że instalacja gazu to nie jest zbyt dobry pomysł, to jakie koszty mogą mnie czekać w silniku 2.4 ? |
|
|
|
 |
|
|