Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
lancer 1.8 pakiet evo
Autor Wiadomość
khaaba 
Nowy Forumowicz

Auto: brak
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-09-2020, 17:51   lancer 1.8 pakiet evo

Witam, od paru tygodni szukam lancera odpowiedniego pod siebie. Myślałem nad sprowadzanie 2.4 manuala z Usa, ale są lekkie problemy ze znalezieniem odpowiedniego, przeglądając ogłoszenia trafiłem na coś takiego.
https://www.facebook.com/...20338812011505/
Z tego co się dowiedziałem od właściciela auto było kupowane z Niemiec, już po wszystkich modyfikacjach wizualnych i mechanicznych. On niczego w tym aucie nie dotykał, tak jak kupił tak ma.
Chciałbym się spytać czy ktoś widział to auto gdzieś wcześniej na sprzedaż, lub wie coś więcej o nim, bo niestety miałbym 500km drogi do przejechania, a nie chciał bym jechać na darmo. Najbardziej interesuje mnie czy auto nie jest po dzwonie, i czy nie jest malowane dokoła.

HUGIO 
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Wysłany: 15-09-2020, 18:51   

Takie modyfikacje zderzaka widziałem tylko na ruskich forach, to jest pakiet bentley, a nie evo :lol: .

Z tych 3 zdjęć, to ja widzę tylko, że drzwi kierowcy są na górze podgięte i odstają.

Mazin89 
Forumowicz

Auto: Lancer Ralliart
Wysłany: 15-09-2020, 18:57   

Wróżenie z fusów. Ogólnie wg mnie auto przekombinowane. Nie spotkałem się z czymś takim jak pakiet stylistyczny Evo. Po prostu ktoś kupował elementy i dokładał. Osobiście nie jechałbym 500 km po Lancera 1.8 bo znajdziesz pewnie bliżej (chyba, że bym miał pewniaka od kogoś znajomego). A jeśli kręci Cie taki tuning wizualny to zawsze możesz zrobić to później sam i po swojemu.

https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=107187

khaaba 
Nowy Forumowicz

Auto: brak
Wysłany: 15-09-2020, 20:38   

Dzięki za odpowiedzi, co do tego zderzaka przedniego to też jakoś mi on nie leży :D
Dowiedziałem też się, że auto ma zawieszenia gwintowane co chyba jest plusem, bo trudno o gwint do lancera w Polsce z tego co przeglądałem w necie.
Dostałem też dodatkowe zdjęcia, ale też mało na nich widać :D . Poszukam czegoś innego może znajdę swoje marzenie 2.4 w manualu :D
https://drive.google.com/drive/folders/16mG_Oe4Qz77BQYh6le97eD6IpZd4cZjx?usp=sharing

Odpowiedz do tematu