|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Problem z elektryka |
Autor |
Wiadomość |
gronostaj
Forumowicz

Auto: galant 2.0 v6 1995
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-04-2021, 11:43 Problem z elektryka
|
|
|
Brak święte przeciwmgłowych.. Brak świateł wewnątrz auta.. Brak kierunkowskazów.. Brak świateł długich.. Brak tylnej wycieraczki..brak centralnego zamka.. I świeca się cały czas wszystkie kontrolki otwartych drzwi...??????
[ Dodano: 29-04-2021, 12:56 ]
Miał ktoś zwarcie pod skrzynka z bezpiecznikami.. Lub wymieniał sterownik z tego powodu...? Byłem u mechanika.. Obstawia sterownik..... Ale nie może nigdzie kupić.... Macie jakieś info....????
[ Dodano: 29-04-2021, 20:14 ]
Myślicie ze mógł paść moduł, przekaźnik ten duży przy bezpiecznikach... FRONT ECU ( TYPE _H) MR587816...
I z tego tytułu te problemy... Mechanik sprawdził i we wszystkich bezpiecznikach jest natężenie..??? gdzie dorwac taki.. Grandis benzyna 2005
[ Dodano: 07-05-2021, 20:29 ]
Kupiłem ta kastke.. Założyłem... I... Niiiiicccccccccc... 🤪🤪😒😒😒Pomooocy... Macie jakiegoś szpecą od mitsu... Okolice Myslenic,,,,???????!!! |
|
|
|
 |
jacek11
Mitsumaniak Yatsu~eku
Auto: EA2W Żółwik, Outlander CW8W
Pomógł: 122 razy Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 11174 Skąd: Radomsko
|
Wysłany: 07-05-2021, 21:48
|
|
|
W skrzynce bezpieczników pod maską jest taki żółty element, w którym znajdują się dwa bezpieczniki. Sprawdź czy są sprawne. W Galantach one właśnie są przyczyną podobnych objawów. |
|
 |
gronostaj
Forumowicz

Auto: galant 2.0 v6 1995
|
Wysłany: 09-05-2021, 18:51
|
|
|
Niestety sprawdzałem... Nawet dałem nowe... Spróbuję chyba wykręcić całą tą skrzynkę i zobaczyć czy czasem od spodu tam się coś nie urwało itd...elektromechanicy nie mają pomysłu.... 🤪
[ Dodano: 13-05-2021, 22:08 ]
HUUUUURAAAA😊 szukałem fachowca a pod nosem go mialem😁😁😁😁😁 niepozorny młody chłopak a wstrzelił się od pierwszego... ZIMNE LUTY NIE LACZYLY NA MODULE KONFORTU.. kosteczka niebieska pod kierownicą... Dziękuję za chęci pomocy.. 🙂 |
|
|
|
 |
|
|