[CA0]elektryka drzwi... |
Autor |
Wiadomość |
adrianozgr [Usunięty]
|
Wysłany: 23-04-2007, 19:59 [CA0]elektryka drzwi...
|
|
|
Witam!
Dziś był dość ładny dzień wiec postanowiłem popracować troszkę przy autku. W moim Colciku nie mam elektryki.....ale wraz z autkiem dostałem parę dodatkowych drzwi "wypchanych" elektryka. Poszedłem na łatwiznę i odkręciłem drzwi od strony kierowcy....wyciągnałem kostki ze słupka, przykręciłem drzwi te z elektryka, złączyłem kostki, przekręcam stacyjkę i ........ NIC. Nic sie nie wydarzyło. I tu proszę Was o pomoc....nie wiem co sie dzieje. Zacząłem szukać przyczyny i póki co wiem ze prądu nie mam w kostkach...Macie jakieś pomysły jak to ruszyć.....może jakiś schemat elektryki podrzucicie czy coś. Czekam na odpowiedzi Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 23-04-2007, 20:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-04-2007, 20:13
|
|
|
A bezpieczniki wsadziles? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
adrianozgr [Usunięty]
|
Wysłany: 23-04-2007, 20:26
|
|
|
hmm no wlaśnie z tymi bezpiecznikami do końca nie jestem pewien...nie wiem ktore to |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 23-04-2007, 21:02
|
|
|
adrianozgr napisał/a: | hmm no wlaśnie z tymi bezpiecznikami do końca nie jestem pewien...nie wiem ktore to |
No przecież są opisy na klapkach - i tej pod maską i tej wewnątrz auta. POWER WINDOWS. Z tego co mi się wydaje pod maską |
|
|
|
 |
adrianozgr [Usunięty]
|
Wysłany: 23-04-2007, 21:11
|
|
|
pod maska w tej skrzyneczce mam włożony bezpiecznik |
|
|
|
 |
kamil
Forumowicz
Auto: eclipse 2g,fto,2xcjo
Pomógł: 5 razy Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 243 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 23-04-2007, 22:12
|
|
|
ja tak miałem jak nie było podłaczenia szyby z drugiej strony, podłacz i zobacz czy chula |
|
|
|
 |
adrianozgr [Usunięty]
|
Wysłany: 23-04-2007, 22:27
|
|
|
heh a to dobre no coz pomajstruje i wymienie lewe i prawe.....heh ale czy to naprawde moze miec jakis wpływ ze musi byc pra drzwi? |
|
|
|
 |
pawcio777 [Usunięty]
|
Wysłany: 24-04-2007, 14:54
|
|
|
może mieć wpływ i właśnie w colcie chyba ma wpływ bo jak masz podpięte obydwie strony to się zamyka obwód |
|
|
|
 |
|