Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CA0]elektryka drzwi...
Autor Wiadomość
adrianozgr
[Usunięty]

Wysłany: 23-04-2007, 19:59   [CA0]elektryka drzwi...

Witam!
Dziś był dość ładny dzień wiec postanowiłem popracować troszkę przy autku. W moim Colciku nie mam elektryki.....ale wraz z autkiem dostałem parę dodatkowych drzwi "wypchanych" elektryka. Poszedłem na łatwiznę i odkręciłem drzwi od strony kierowcy....wyciągnałem kostki ze słupka, przykręciłem drzwi te z elektryka, złączyłem kostki, przekręcam stacyjkę i ........ NIC. Nic sie nie wydarzyło. I tu proszę Was o pomoc....nie wiem co sie dzieje. Zacząłem szukać przyczyny i póki co wiem ze prądu nie mam w kostkach...Macie jakieś pomysły jak to ruszyć.....może jakiś schemat elektryki podrzucicie czy coś. Czekam na odpowiedzi :) Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 23-04-2007, 20:12, w całości zmieniany 1 raz  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-04-2007, 20:13   

A bezpieczniki wsadziles?

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

adrianozgr
[Usunięty]

Wysłany: 23-04-2007, 20:26   

hmm no wlaśnie z tymi bezpiecznikami do końca nie jestem pewien...nie wiem ktore to :)

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Wysłany: 23-04-2007, 21:02   

adrianozgr napisał/a:
hmm no wlaśnie z tymi bezpiecznikami do końca nie jestem pewien...nie wiem ktore to :)

No przecież są opisy na klapkach - i tej pod maską i tej wewnątrz auta. POWER WINDOWS. Z tego co mi się wydaje pod maską

adrianozgr
[Usunięty]

Wysłany: 23-04-2007, 21:11   

pod maska w tej skrzyneczce mam włożony bezpiecznik

kamil 
Forumowicz

Auto: eclipse 2g,fto,2xcjo
Wysłany: 23-04-2007, 22:12   

ja tak miałem jak nie było podłaczenia szyby z drugiej strony, podłacz i zobacz czy chula

adrianozgr
[Usunięty]

Wysłany: 23-04-2007, 22:27   

heh a to dobre :) no coz pomajstruje i wymienie lewe i prawe.....heh ale czy to naprawde moze miec jakis wpływ ze musi byc pra drzwi? :?:

pawcio777
[Usunięty]

Wysłany: 24-04-2007, 14:54   

może mieć wpływ i właśnie w colcie chyba ma wpływ bo jak masz podpięte obydwie strony to się zamyka obwód

Odpowiedz do tematu