|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.4 MIVEC] Rejestrator jazdy kamera przód + tył (70mai A |
Autor |
Wiadomość |
majo
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II 2,4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-08-2022, 21:34 [II 2.4 MIVEC] Rejestrator jazdy kamera przód + tył (70mai A
|
|
|
Cześć.
Przyznaję się nie szukałem podobnego tematu zasiadłem i piszę...
Potrzebuję pomocy, sugestii co do stałego zasilania rejestratora nagrywającego parkowanie nie tylko czuwanie i rejestrację odjeżdżającego potencjalnego winowajcy. Chcę korzystać z jego możliwości w 100%.
Może wystarczy jakiś "dupny" powerbank, który zasili kamery przez min 24h a podczas krótkich tras naładuje się na full
Aktualnie temat wygląda tak:
Varta 60Ah, 540A
Jazda miejska, krótkie trasy 2x do 12km (pomiędzy 8h postoju) w weekendy zdarzy się ~200km
70mai A500s+RC06+UP02 (zestaw kamer przód, tył i adapter zasilania) po 16h postoju zazwyczaj kamera zostaje wyłączona (czyt nagrywanie) i przechodzi (chyba/mam nadzieję)w czuwanie celem rejestracji ewentualnego zdarzenia parkingowego.
Przychodząc do samochodu nie mam pewności czy go odpalę resztkami zasobów z aku - przygasa, ba gaśnie tablica, radio, pulpit i... jest(!) zaskoczył albo prędzikiem po 2aku i kable. |
|
|
|
 |
|
|