|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.2 DID] Nie gasnące podświetlenie panelu klimatyzacji |
Autor |
Wiadomość |
raptor
Forumowicz
Auto: Outlander II 2008 2.2 DiD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Sty 2016 Posty: 82 Skąd: się biorą dzieci ?
|
Wysłany: 11-09-2023, 12:43 [II 2.2 DID] Nie gasnące podświetlenie panelu klimatyzacji
|
|
|
Panowie, problem mam z którym nie bardzo wiem jak sobie poradzić. Od jakichś dwóch tygodni zaczęło mi świrować audio tzn odcinało kompletnie dźwięk na głośnikach po czym za chwilę wracał, po kilku dniach doszło do tego tracące się wraz z dźwiękiem podświetlenie pokręteł klimatyzacji, ale zauważyłem, że dzieje się to na dziurawej drodze, widać było po diodach kontrolnych w pokrętłach jak przygasały/migotały, przy czym nawet jak podświetlenie się straciło całkiem, to wystarczyło manetkę od świateł dać na AUTO i wtedy było. Teraz już podziało się tak, że dźwięku nie ma, a podświetlenie świeci się cały czas po wyłączeniu i zamknięciu auta Stacyjka (system keyless go) ? Manetka ? |
|
|
|
 |
Komandor
Mitsumaniak
Auto: OII 2.4 cvt, Romet Ogar 125 ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 493 Skąd: Z morza
|
Wysłany: 19-09-2023, 08:23
|
|
|
To wygląda na problem z modułem komfortu. Dobrych parę lat temu była akcja serwisowa i bezpłatna wymiana modułu |
_________________ Wolność ma zapach benzyny... |
|
|
|
 |
raptor
Forumowicz
Auto: Outlander II 2008 2.2 DiD
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Sty 2016 Posty: 82 Skąd: się biorą dzieci ?
|
Wysłany: 09-11-2023, 19:47
|
|
|
Ogarnięte, walnięty był dekoder can bus z androidowego radia, zamówiłem nowy na ali, działa |
|
|
|
 |
|
|