|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Bezpiecznik do zapalniczek |
Autor |
Wiadomość |
VG
Forumowicz
Auto: 2x Outek 2.0/2.2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-10-2010, 15:26 [II 2.0 DID] Bezpiecznik do zapalniczek
|
|
|
przestaly mi dzialac gniazdka od zapalniczek (wszystkie 3) patrzylem pod maska i nie widze w skrzynce zadnego bezpiecznika ktory by wskazywal na zapalniczki, ktos moze wie gdzie znajduja sie bezpieczniki od zapalniczek i jak sa oznaczone ?
dzieki z gory |
|
|
|
 |
sibkods
Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0 DiD
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Sie 2009 Posty: 181 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 17-10-2010, 16:12
|
|
|
po lewej pod kierownica masz jeszcze |
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 17-10-2010, 22:06
|
|
|
A gdybyś popatrzył do manuala to bys wiedział.... Jak kolega wspomniał może nieco niedokładnie,że dostęp do nich masz od strony kabiny po lewej stronie kierwonicy (w okolicy lewego kolana masz taki mały schowek) -trzeba otworzyć tzw schowek osobisty i pociągnąć go w celu wyjęcia- za nim znajdują się rzeczone bezpieczniki...Zapalniczkowe będzie miało numer 13 (15A)... W mojej instrukcji (2008) zagadnienie opisane 8-29.
I żeby nie było ,że jakiś złośliwy jestem..
 |
|
|
|
 |
almatrah
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 / Lancer 1.8
|
Wysłany: 10-04-2023, 22:40
|
|
|
Witam
Mam ten sam problem. Wszystko było OK i nagle zniknął prąd we wszystkich gniazdkach, 2 w kabinie i z tyłu w bagażniku.
Czy to na pewno były bezpieczniki w twoim wypadku?
Mam pewne podejrzenie. Zmieniałem żarówki na diody i jak zmieniałem z tyłu w suficie żarówkę, to mi się zwarła do masy, coś posyczało, ale szybko zareagowałem i wydawało się że jest wszystko OK, ale teraz myślę, że przez to mogłem stracić prąd w gniazdkach.
Z góry dziękuję za wszystkie sugestie.
[ Dodano: 12-04-2023, 11:08 ]
kurcze, a czy to nie jakiś przekaźnik ?
[ Dodano: 12-04-2023, 14:56 ]
Dziś zgłębiłem temat. Wszystkie gniazdka są na jednym bezpieczniku 15A nr 13.
U mnie ciągle wybijała ładowarka, nowo zakupiona, super droga Baseus model VCKX65C |
_________________ --
Outlander Clarion Intense Navi 2.0 4B11 2012
Lancer Invite 1.8 4B10 2007
 |
|
|
|
 |
|
|