|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
folia do lamp, szyb? |
Autor |
Wiadomość |
yetti768 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2007, 16:10 folia do lamp, szyb?
|
|
|
zastanawiam sie nad oklejeniem lamp tylnich w moim misku mam w zwiazku z tym pytanie:
czy ktos juz oklejal sobie lampy i czy moze polecic jakiegos konkretnego sprzedawce i rodzaj folii (czarna ciemna) ktora pozwoli przejsc przeglad ale da tez oczekiwany efekt??
poniewaz pogrzebalem troche po allegro i jesli chodzi o lampy to niewiele tego jest i nie mam zaufania do tych "real foto" dlatego pytam czy ktos juz cos takiego robil albo ma znajomego z doswiadczeniem i czy moze cos polecic!
poszukuje takze foli calkowicie ciemnej na tylnie szyby ale kwestia jest podobna.
z gory dzieki |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2007, 16:59
|
|
|
yetti768 napisał/a: | (czarna ciemna) ktora pozwoli przejsc przeglad ale da tez oczekiwany efekt?? |
z czyms takim nie przejdziesz przegladu |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
Wysłany: 01-04-2007, 17:21
|
|
|
arturro ma rację,
jak chcesz jakiegoś efektu to kup "ciemne" lampy z homologacją,
bo za takie przyciemniane folią albo jakimś sprayem niby do świateł to ja dziękuję, jak mocno słońce świeci to nawet nie widać, że delikwent przed Tobą stop nacsnął przez te ulepszenia !
z tym, że do carismy mały wybór lamp, więc pozostaje się cieszyć oryginałami lub kupić trójkę, nie ważne czy bmw czy golfa, wybór dodatków do tego jest duży |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 36 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 1597 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 01-04-2007, 22:47
|
|
|
A czy lampy tylne z Carismy nie są podobne jak te w Lancerze? Mam na myśli ten sam kształt lamp w piramidalnej formie. Dużo jest wersji ekhm tzw. tuningowych lamp. |
|
 |
ansic [Usunięty]
|
Wysłany: 02-05-2007, 11:31
|
|
|
niestety nie pasuja
Ja przyciemniajac tylnie szyby okleilem tylnie swiatla z pozostalych kawalkow.
Jak widac w avatarze okleilem nie cale tylko dwa podluzne paski na dole, tak ze tylko kierunek jest przyciemniony i wsteczny, a swiatlo stopu swieci jak powinno.
Folia jednak ma tendencje do schodzenia jesli ze przykleiona, tak ze raczej myjnia ja moze zdjac. Mam spray do szyb w bagazniku, ale jeszcze nigdy sie w to nie bawilem, bo to nie wystarczy tylko popsikac, tylko pozniej zetzrec, wypolerowac i takie tam.
Generalnie efekt jest fajny, bo nie ma zamiennikow do lamp w cari, wiec jest to dobre dla odmiany, + mozesz nadac swoj wlasny styl lampa
sporo sie tez zastanowialem jak by je okleic i tak jak jest najfajniej wg mnie wyglada przy czym jest bezpieczne.
A i dobrze ze nie ma u nas przegladow, bo pewnie w ogole by mi miska z drogi zdjeli |
|
|
|
 |
|
|