|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Montaż kamery cofania - ASX 2017 |
Autor |
Wiadomość |
Bavacki
Nowy Forumowicz
Auto: Mistubishi ASX 2017 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-03-2024, 16:58 Montaż kamery cofania - ASX 2017
|
|
|
Szanowne grono, stałem się szczęśliwym posiadaczem ASX z 2017r 1.6 mivec. Samochód wyposażony jest w MGN (Multifunction GPS Navigation) i chciałbym podpiąć kamerę cofania. Zakupiłem kamerę dedykowaną https://allegro.pl/oferta/dedykowana-kamera-cofania-mitsubishi-asx-outlander-12193883857 oraz złączkę kostkę https://allegro.pl/oferta/kabel-dla-kamery-cofania-mitsubishi-fiat-2013-2018-7342221505 bo wyczytałem, że gdzieś w tylnym słupku powinna być kostka do której można się podpiąć bez konieczności przeciągania kabli przez całe auto. Zdemontowałem osłony klapy i nie widzę żadnej luźnej wtyczki to której można by było wpiąć oryginalną kamerkę bo tez myślałem by ja kupić i wpiąć w istniejący kabel ehh. Oglądałem też te radia i nie ma z nich typowych wyjść w które można by było podpiąć bezpośrednio kamerę - zamiennik -. Wierzę, że ktoś z użytkowników już borykał się z tym problemem i pomoże mi rozwiązać mój problem. Z góry dziękuję za udzieloną pomoc. |
|
|
|
 |
Miguell
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 1,6 2017r
|
|
|
|
 |
guzzi
Forumowicz
Auto: ASX
|
Wysłany: 18-04-2024, 16:27
|
|
|
Po co Ci wtyczka ta z Alle? Przecież wiązka radia posiada gniazdo kamery a wtyczka kamery jest integralną częścią wiązki samochodu. Jedynie co musisz zrobić to "pociągnąć" wiązkę od niebieskiej kostki przy stopach pasażera do kamery w tylnej klapie. |
|
|
|
 |
|
|