|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.6] Błąd Airbag, zrywający sygnał FM i sterowanie z kierow |
Autor |
Wiadomość |
Lewyyyyy
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX 2012 1.6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-08-2024, 17:23 [1.6] Błąd Airbag, zrywający sygnał FM i sterowanie z kierow
|
|
|
Cześć Wam. W ostatnim czasie zakupiłem system car audio do mojego ASX z 2012 roku z Aliexpres o nazwie digiland dl1023 car w wersji 4GB RAM +64 ROM. Po stosunkowo łatwiej instalacji zderzyłem się z trzema problemami, z którymi sam nie dałbym sobie rady. Serdecznie dziękuję tutaj za wsparcie użytkownikowi tokyo i zachęcam wszystkich, którzy borykają się z jakimikolwiek problemami do kontaktu z nim. Z pewnością wesprze swoją fachową wiedzą - jak dla mnie to niezły magik! Udało mu się znacząco poprawić sygnał odbioru radia bez instalacji jakichkolwiek dodatkowych gadżetów. Co więcej, poprawnie zdiagnozował błąd poduszki powietrznej oraz usunął go na stałe bez użycia rezystorów, a także poradził w jaki sposób połączyć kabelki, aby móc korzystać z przycisków do sterowania radiem z kierownicy. Dawid ma ogromną wiedzę nt. Mitsubishi i jestem przekonany, że poradzi sobie także z Waszymi problemami. |
|
|
|
 |
|
|