Zlot łodzian organizacyjny |
Autor |
Wiadomość |
Bolek
moderator mitsumaniak Moderator, taki mały

Auto: s40 1999 1.6
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 13-04-2007, 14:27 Zlot łodzian organizacyjny
|
|
|
Chłopaki kiedy zlot w łodzi ale taki związany z wakacjynym a nie z piwem i innymi pierdołami? |
_________________ Cytat z Akbi "Mi osobiście, na naszych wizytówkach brakuje nicku, myślę, że większość z nas dopisuje na niej słowa typu "Zapraszam Bolek""
 |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2007, 20:05
|
|
|
telefony masz, do mnie kontakt też...zebranie ekipy z dnia na dzien jest fizycznie niemozliwe |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
COBRA [Usunięty]
|
Wysłany: 14-04-2007, 12:12
|
|
|
Czyżby zlocik się szykował panowie pozdrawiam |
|
|
|
 |
kamilex189 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2007, 14:07
|
|
|
no tak jak mowilem przynajmnije tygodniowe wyprzedzenie chetnie kazdy wpadnie i zoorganizuje czas. pozdro |
|
|
|
 |
Bolek

|
Wysłany: 26-04-2007, 09:59
|
|
|
Dobra panowie. Tygodniowego wyprzedzenia nie bedzie bo juz za późno. Poza tym głupio mi zapraszać Nowego członka na spodkanie związane w zasadzie wyłącznie z organizacją zlotu a nie żeby sobie posiedzieć i spokojnie pogadać. Niemniej sądze że takie spodkanie odbędzie sie w sobotę najbliższą, około godziny 11:00 najprawdopodobniej pod gmachem telewizji.
Jeżeli ktokolwiek ma ochotę przyjechać to zapraszam. Czekamy i uśmiechamy się przyjaźnie |
_________________ Cytat z Akbi "Mi osobiście, na naszych wizytówkach brakuje nicku, myślę, że większość z nas dopisuje na niej słowa typu "Zapraszam Bolek""
 |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2007, 04:23
|
|
|
Bolku,dlaczego Ci głupio zapraszać nowego na spotkanie??Jeśli masz ochotę załatwić coś konkretnego to wyślij na PW a nie zapraszaj wszystkich (czyli na forum) bo nie wszyscy (ja też niestety nie) są w organizację zaangażowani.Tak czy siak spokojne pogadanie z gawiedzią owocuje więziami dalece mocniejszymi niż gadki interesowe.Meritum jest takie: nie zamykaj GRUPY, która nie wspiera Cię w współorganizacji,Ty sie nie odzywasz w dziale np "warsztat" i nikt nie odsuwa Cię od dyskusji.Z całym szacunkiem-Konrad |
|
|
|
 |
Bolek

|
Wysłany: 28-04-2007, 09:39
|
|
|
Głupio mi zapraszać bo nei bede mógł poświecić tyle uwagi na spokojnąrozmowę. Nie z innego powodu, nie unoś się. Liczę ze nawet na takim spodkaniu człowiek nowy zostanie zachecony, ale chciałbym móc to zrobić na maksymalnych pułapach moich mozliwiości. Zatem Wpadajcie, poradzimy sobie. |
 |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-04-2007, 10:51
|
|
|
Dobra,ok rozumiem i przepraszam.W zasadzie wszedzie sa potrzebni pchajacy wszystko w przód ludzie.Powodzenia Bolek,obyś zrobił impreze o jakiej jeszcze Mitsumaniaki nie śnili!! |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 21-05-2007, 19:45
|
|
|
Czas odswiezyc temat
Panie i Panowie, czas na spota organizacyjnego. Bolek nam wyjechal i musimy wszystko zebrac jeszcze raz do kupy, na spokojnie i omowic szczegoly. Proponuje spota w tygodniu po poludniu/wieczorem, ewentualnie w weekend bo bedzie wtedy dostepny Dominos.
Prosze o propozycje w tym temacie, im szybciej tym lepiej. Dobrze by bylo gdyby pojawili sie: Potek, Python, Picior i spolka, Yaro, Chooper, Leppe, Young, Ya, Czarcik i kazdy inny chetny do pomocy.
P.S. Bolek jakbys mial dostep do forum i czytal to info to podeslij mi emailem swoj wykaz konkursow Pzdr |
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

|
Wysłany: 21-05-2007, 21:07
|
|
|
sobota w godz popoludniowych pasuje ? ja moge tym razem
piątek u mnie odpada i każdy inny dzień do godz 18 też odpada, bo mam praktyki
Tomuś, zarządź, a ja roześle info |
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
|
Wysłany: 22-05-2007, 09:46
|
|
|
w tygodniu po 17, sobota cała
pzdr
yaro |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 23-05-2007, 19:43
|
|
|
pluton jednoosobowy na moją komendę, baczność! melduję pluton jednoosobowy do uroczystej odprawy! stan plutonu jednoosobowego: jeden. zwarty i gotowy do zlotu w sobote. pluton jednoosobowy na moją komende, spocznij! odmaszerować!
|
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

|
Wysłany: 23-05-2007, 20:53
|
|
|
Czarcik napisał/a: | pluton jednoosobowy na moją komendę, baczność! melduję pluton jednoosobowy do uroczystej odprawy! stan plutonu jednoosobowego: jeden. zwarty i gotowy do zlotu w sobote. pluton jednoosobowy na moją komende, spocznij! odmaszerować!
|
co wypił? ja też chce
dobra sobota 18.00 co by po pracy byli ci co pracują ja i tak chyba bede wczesniej
location = pod halą sportową al. Politechniki, przy samolocie (obok jest park i ławeczki do posiedzenia na spokojnie i pogadania) |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 23-05-2007, 21:02
|
|
|
hmmm... Dominosa nie bedzie, ale to nic, spotkam sie z nim w niedziele.
Chooper, rozeslij info by email thx |
|
 |
Ya [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 00:51
|
|
|
Kurcze, znowu mnie nie będzie, w sobotę pracuję w Zakopanym, wróce we wtorek wieczorem
Tym niemniej miłej zabawy, to jest chciałem powiedzieć, pracy
Pozdrawiam
Ya |
|
|
|
 |
|